Ο Ματέο Αντρεάνι μέσω ανάρτησής του στο «Χ» αποκάλυψε την πρόθεση των αδερφών Αγγελόπουλων να γίνει μέσα στα επόμενα χρόνια ένα Final Four της Euroleague στο ΣΕΦ.

Aνέφερε επίσης και τη συνάντηση που είχαν οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σήμερα Παρασκευή (13/9), με στόχο την παραχώρηση του γηπέδου για τα επόμενα 99 χρόνια στους «ερυθρόλευκους».

Η σχετική ανάρτηση:

«Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη είχαν σήμερα το πρωί οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού, αδελφοί Αγγελόπουλοι. Συζητούν την παραχώρηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στον Ολυμπιακό για τα επόμενα 99 χρόνια», ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» ο Ιταλός δημοσιογράφος.

«Στόχος είναι επίσης να φιλοξενηθεί Final Four της EuroLeague στο ΣΕΦ τα επόμενα χρόνια», καταλήγει στο ρεπορτάζ του ο Αντρεάνι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο Final Four της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης που έγινε στο ΣΕΦ ήταν το 1993, με τον ΠΑΟΚ να συμμετέχει τότε και τη Λιμόζ να ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια Ευρώπης.