Ανανεωμένος φαίνεται να είναι ο πρίγκιπας Χάρι έχοντας επιλέξει συνειδητά μια ζωή μακριά από το παλάτι, με περισσότερη ιδιωτικότητα και ηρεμία, αφού παραιτήθηκε από τις βασιλικές του υποχρεώσεις.

Μπορεί οι σχέσεις του με τη βασιλική οικογένεια να έχουν ψυχρανθεί, αλλά μια ανάσα πριν τα 40, νιώθει πως βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο της ζωής του, δηλώνοντας έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο.

Ο πρίγκιπας Χάρι προχώρησε σε ορισμένες δηλώσεις στο ΒΒC, αναφερόμενος στην ηλικία, την οικογένεια, τη ζωή του, αλλά και τον πρώτο που επέλεξε να γιορτάσει τα φετινά του γενέθλια, τα οποία αποτελούν και ένα σημείο – σταθμό. Συγκεκριμένα, ο δούκας του Σάσεξ θα γιορτάσει τα 40 του στις 15 Σεπτεμβρίου, και έχει διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι στην πολυτελή του έπαυλη στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι.

Εκεί σκοπεύει να γιορτάσει μαζί με την οικογένειά του, τους φίλους του, αλλά και με στενούς του συνεργάτες. Στην έπαυλη των 14,7 εκατομμυρίων δολαρίων όπου ζει με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο τους παιδιά, τον 5χρονο πρίγκιπα ‘Αρτσι και την 3χρονη πριγκίπισσα Λίλιμπετ, έχουν ήδη αρχίσει οι προετοιμασίες για το μεγάλο πάρτι.

Οι εορτασμοί όμως δεν θα σταματήσουν εδώ, αφού στη συνέχεια θα γίνει «μία μικρή απόδραση στο βουνό μαζί με τους πιο στενούς φίλους του ζευγαριού».

«Ήμουν πολύ αγχωμένος λίγο πριν κλείσω τα 30 μου» δηλώνει ο Χάρι, για να συνεχίσει λέγοντας πως «πλέον είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τα 40 μου». Όπως είπε ακόμη ο πρίγκιπας Χάρι: «Όποια και αν είναι η ηλικία μου, σκοπός μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω σε αυτόν τον κόσμο».

Στη συνέχεια δεν έλειψαν οι αναφορές στην οικογένειά του, δηλώνοντας πως κινητήριος δύναμη, αποτελούν τα δύο του παιδιά. «Το να γίνω πατέρας δύο υπέροχων παιδιών, μου έδωσε μια νέα οπτική στη ζωή. Επίσης με βοήθησε να παραμείνω προσηλωμένος στη δουλειά μου».

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αγκαλιά με το πρώτο τους παιδί, τον πρίγκιπα Άρτσι, το 2019.

Τα 30α του γενέθλια ήταν πολύ διαφορετικά μιας και ο Χάρι ζούσε ακόμη στο παλάτι και μάλιστα τα είχε περάσει στο Αφγανιστάν, στα πλαίσια μιας στρατιωτικής αποστολής.

Για την ώρα, εστιάζει στον φιλανθρωπικό οργανισμό που έχει μαζί με την Μέγκαν, το «Archewell Foundation», αλλά και τα γυρίσματα που θα ξεκινήσει σε λίγο για χάρη ενός νέου ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει στο Netflix. Εκεί θα μιλήσει κυρίως για τον αθλητισμό και την αγάπη του για το πόλο, με το νέο ντοκιμαντέρ να αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, περίπου 4 χρόνια πριν και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2020.

* Πηγή: Grace