Ένα βίντεο που… σχεδόν κανείς δεν περίμενε, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες!

Συγκεκριμένα, ένας Αμερικανός youtuber -ο οποίος ασχολείται με τα φωνητικά- αποφάσισε να… γνωρίσει τους καλύτερους Έλληνες τραγουδιστές όλων τον εποχών.

Τουλάχιστον, έτσι λεγόταν το βίντεο, το οποίο παρακολούθησε, κατέγραψε τις αντιδράσεις του και στη συνέχεια δημοσίευσε στο Youtube.

Στο εν λόγω βίντεο, ο Just the voice, ακούει κάποιους από τους πιο γνωστούς και καλούς σύγχρονους Έλληνες τραγουδιστές και στη συνέχεια κατέγραψε τις αντιδράσεις του.

Οι αντιδράσεις του

Μάλιστα, όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις του στο βίντεο του άρεσε ιδιαίτερα το τράβηγμα της φωνής που είναι χαρακτηριστικό των λαϊκών τραγουδιών.

Αυτός, σύμφωνα με όσα λέει, το θεωρεί αυτό βασικό χαρακτηριστικό των Ελλήνων τραγουδιστών, και το αναφέρει σαν «κλάψιμο», με… την καλή έννοια, καθώς λέει ότι είναι παθιασμένος με αυτού του είδους το τραγούδι.

Στο εν λόγω βίντεο ο youtuber ακούει δείγματα από τους Ρέμο, Αντώνη Βαρδή, Δάντη, Μητροπάνο, Πάριος Πλούταρχο, Μαζωνάκη, ΛεΠα, Αγγελόπουλο, Χατζηγιάννη, Βέρτη, Σφακιανάκη, Τερζή, Ρουβά, Πουλόπουλο, Διονυσίου, Καζαντζίδη, Βοσκόπουλο, Καρρά, Βασίλη Παπακωνσταντίνου και φυσικά τον Νταλάρα.

Οι αντιδράσεις του σε όλα αυτά τα τραγούδια, όπως και τα σχόλια κάτω από το βίντεο, παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε το βίντεο