Από τα στοιχεία που θα αντλήσουν από τα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια πιστεύουν ότι θα βγάλουν συμπεράσματα για τη δολοφονία του 46χρονου άνδρα στη Νέα Σμύρνη.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την υπόθεση έχουν συγκεντρώσει στοιχεία και μαρτυρίες από την αδελφή του θύματος, η οποία διέμενε μαζί του και θεωρήθηκε από την αρχή ως η βασική ύποπτη για τη δολοφονία του 46χρονου.

Ωστόσο, το γεγονός ότι και η 43χρονη έχει προβλήματα υγείας, δυσκολεύει τους αστυνομικούς, καθώς η νοητική και ψυχολογική της κατάσταση κάνει πολύ δύσκολη ακόμα και αυτή την ομολογία της.

Για το λόγο αυτό, οι αστυνομικοί θα αναμένουν τα επίσημα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου και επιστημονικά να υπάρχουν οι αποδείξεις ότι η 43χρονη είναι η δράστης της εγκληματικής ενέργειας.

Θα την εξετάσει ψυχίατρος

Παράλληλα αναμένεται και η επίσημη εξέταση από ψυχίατρο καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι με τη βοήθεια ενός ειδικού θα καταφέρουν να μάθουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Επίσης, η 43χρονη γυναίκα θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι εκδορές ή άλλα σημάδια που έχει στα χέρια συνδέονται με τον θάνατο του αδερφού της.

Υπέδειξε το μαχαίρι

Σύμφωνα με πληροφορίες η 43χρονη ανάμεσα στα όσα είπε στους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη, φέρεται να παραδέχθηκε ότι εκείνη μαχαίρωσε τον αδελφό της και να υπέδειξε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι έχουν κατασχέσει μαχαίρια τα οποία βρήκαν πλυμένα μαζί με πιάτα, ενώ θα ληφθεί και δείγμα από τα νύχια της αδερφής του για τυχόν γενετικό υλικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 43χρονη έδειχνε με τις απαντήσεις της στους αστυνομικούς ότι δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί με τον αδελφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν την ρώτησαν που είναι ο αδερφός της, απάντησε ότι «είναι στο σπίτι», ενώ σε άλλη ερώτηση απάντησε ότι «είμαστε αγαπημένα αδέρφια».

Παράλληλα, όταν την ρώτησαν για τους γονείς της -που έχουν πεθάνει- η 43χρονη έλεγε ότι «ο πατέρας μου έχει πάει μια βόλτα».

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες γειτόνων, νωρίς το πρωί της Παρασκευής τα δύο αδέλφια είχαν έντονο καβγά στο διαμέρισμά τους, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν αν αυτός ο τσακωμός εξελίχθηκε σε δολοφονία.