Τέλος στη σχέση της με… ένα αεροπλάνο έδωσε μια γυναίκα από τη Γερμανία.

Η 36χρονη Michele Köbke από το Βερολίνο της Γερμανίας είχε μακροχρόνια σχέση με ένα αεροπλάνο Boeing 737-800, ένας δεσμός που κράτησε σχεδόν εννέα χρόνια. Αν και στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία να παντρευτεί το αεροσκάφος, η Michele αποκάλυψε τώρα ότι η σχέση τους έχει τελειώσει, ωστόσο όπως αποκαλύπτει η ίδια… διατηρούν φιλικές σχέσεις.

«Έχουμε χωρίσει, αλλά είμαστε ακόμα φίλοι»

Σε συνέντευξή της στη γερμανική εφημερίδα Bild, η Michele μοιράστηκε την τρέχουσα κατάστασή της: «Έχουμε χωρίσει, αλλά είμαστε ακόμα φίλοι».

Ενώ πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μπορεί να βρίσκουν ασυνήθιστο αυτό το είδος σχέσης, η Michele αυτοπροσδιορίζεται ως «αντικειμενόφιλη», ένα άτομο που έλκεται ρομαντικά ή σεξουαλικά από άψυχα αντικείμενα.

My Boyfriend Is An Aeroplane | EXTREME LOVE

Αναλογιζόμενη την εμπειρία της, η Michele παραδέχτηκε: «Ομολογουμένως, στην αρχή νόμιζα ότι ήμουν τρελή. Αλλά μετά ανακάλυψα ότι είμαι αντικειμενοφίλη. Οι άνθρωποι είναι απλά πολύ διαφορετικοί στον τρόπο που δομούν τις σχέσεις τους».

Αυτό το είδος έλξης είναι γνωστό στην ψυχολογία ως παραφιλία – μια σεξουαλική προτίμηση που αποκλίνει από τον κανόνα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ψυχίατρο και ιδιώτη καθηγητή Werner Platz, υπάρχουν περίπου 40 γνωστές περιπτώσεις αντικειμενοφιλίας παγκοσμίως. Μάλιστα, όπως ο ίδιος διευκρινίζει: «Πρόκειται για τη λεγόμενη παραφιλία, μια διαταραχή της σεξουαλικής προτίμησης. Όμως, εφόσον δεν προκαλεί πόνο ή σύγκρουση, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί παθολογική ή να χρήζει θεραπείας».

Love is in the air for woman sexually attracted to an airplane

Αν και η ρομαντική τους σχέση έληξε, η ιστορία της Michele εφιστά την προσοχή στην ποικιλομορφία της ανθρώπινης στοργής και στους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι βρίσκουν τη σύνδεση, την αγάπη και την ολοκλήρωση.