Μετά το Jogger, βασικό εκφραστή αυτής της στρατηγικής, από το 2025, θα αποτελέσει το Dacia Bigster, ενώ θα ακολουθήσουν άλλα 2 μοντέλα, που θα επιτρέψουν στη Dacia να διπλασιάσει τα κέρδη της. Ως αποτέλεσμα, η μάρκα προσδοκά να φθάσει το 1 εκατομμύριο πωλήσεις περίπου το 2030, εκ των οποίων το 1/3 περίπου θα αφορά το mix στο segment C.

Eιδικότερα, τον επόμενο μήνα στο Παρίσι η Dacia θα παρουσίασει το νέο της μοντέλο, το Bigster. Θα είναι ένα νέο SUV με χώρους, τεχνολογία, όντας ένα μοντέλο που μπαίνει στη λίστα των value for money! Θα είναι ένα SUV μήκους 4,6 μέτρων με πλούσιο χώρο για τα δεδομένα της κατηγορίας C-SUV. Το Bigster αναμένεται να βγει στους δρόμους το καλοκαίρι του 2025, με τις παραγγελίες να ανοίγουν λίγους μήνες νωρίτερα.

Από τις προσιτές εξηλεκτρισμένες λύσεις με θερμικό κινητήρα (HEV), η Dacia θα μεταβεί ομαλά στην ηλεκτροκίνηση στην Ευρώπη, προσφέροντας προσιτές λύσεις EV. Και αυτό θα το κάνει «à la Dacia» για να παρέχει τα σωστά προϊόντα στους πελάτες της, αξιοποιώντας το τεχνολογικό υπόβαθρο του Renault Group και της Ampere. Αυτή η προσέγγιση θα βοηθήσει τη Dacia να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κατά 50%, έως το 2035.