Ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό, για την 4η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκλεισε τον Παναιτωλικό στα καρέ του και δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα. Οι Ερυθρόλευκοι πάλεψαν μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα για να βρουν το γκολ της νίκης, όμως, αυτό δεν ήρθε, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0 με τον Παναιτωλικό.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο διαιτητής Βεργέτης αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο 10ο λεπτό, σε χέρι του Σιέλη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπεφταν συνεχώς στο έδαφος για καθυστερήσεις, έχοντας την ανοχή του διαιτητή, προκαλώντας εκνευρισμό στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Πρώτη ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, που έφτασε τους 10 βαθμούς (3 νίκες – 1 ισοπαλία), ενώ από την άλλη ο Παναιτωλικός έφτασε τους 4 πόντους.

Έτσι παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρέταξε τον Ολυμπιακό με τον Τζολάκη μπροστά από την εστία και τους Ροντινέι, Ντόη, Πιρόλα και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Στάμενιτς και Έσε ήταν οι δύο στα χαφ, με τους Μαρτίνς, Τσικίνιο και Βέλντε πίσω από τον Ελ Κααμπί. Από την άλλη, ο Γιάννης Πετράκης ξεκίνησε τον Παναιτωλικό τους: Tσάβες, Σιέλη, Μλάντεν, Λιάβα,  Μαυρία, Μπελεβώνη, Μπουζούκη, Τορεχόν, Πέρες, Ντίας και Λομόνακο.

Δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και πήρε από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 10’ ο Ροντινέι έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σιέλη, αλλά ο διαιτητής Βεργέτης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ δεν επενέβη ούτε το VARίστας, Παπαδόπουλος.

Ένα λεπτό αργότερα ο Βέλντε έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στα σώματα. Στο 16’ η σέντρα σουτ του Ντόι έφυγε άουτ. Στο 20’ ο Έσε έκανε το διαγώνιο σουτ, ο Βέλντε προσπάθησε να σκοράρει με προβολή, αλλά δεν κατάφερε να βρει την μπάλα. Στο 23’ ο Έσε έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Τσάβες μπλόκαρε.

Στο 39’ ο Στάμενιτς σούταρε, ο Ελ Κααμπί μπήκε στην πορεία της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να της δώσει πορεία προς την εστία του Τσάβες. Στο 42’ ο Τσικίνιο πήρε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού μπλόκαρε. Δύο λεπτά αργότερα ο Βέλντε έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Τσάβες μπλόκαρε, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 0-0.