Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με 0-0 στην Τούμπα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς στο οποίο ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι ισορρόπησαν και έφυγαν με τον ένα βαθμό από τη Θεσσαλονίκη. Πρωταγωνιστές με τις επεμβάσεις τους οι δύο τερματοφύλακες, με τον Κοτάρσκι βέβαια να σώζει τον ΠΑΟΚ στο 94′ από την ήττα σώζοντας σουτ του Ιωαννίδη από κοντινή απόσταση.

Ανώτερος ο Δικέφαλος του Βορρά στο πρώτο μέρος

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο έχοντας αρκετές φάσεις στο πρώτο 25λεπτο με κορυφαία εκείνη του Σβαμπ στο 11ο λεπτό που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Ντραγκόφσκι. Στη συνέχεια ο Τσάλοφ έχασε δύο ευκαιρίες στην δεύτερη πήρε την μπουκιά από το στόμα του Οζντόεφ που ήταν έτοιμος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής στο 17ο λεπτό. Την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου έχασε ο Παναθηναϊκός στο 44ο λεπτό, όταν ο Ιωαννίδης πέρασε όλη την άμυνα του ΠΑΟΚ, πάσαρε στον Πελίστρι ο οποίος από πλεονεκτικότατη θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Ισορρόπησε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να ρίξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού, αλλά και του Δικεφάλου του Βορρά. Οι γηπεδούχοι απείλησαν και στο 53′ με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση και σούταρε, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε σε αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Στο 68ο λεπτό οι δύο ομάδες απείλησαν στην ίδια φάση. Ο Τετέ έκανε το σουτ πρώτος, αλλά ο Κοτάρσκι τον σταμάτησε. Ο Δικέφαλος έφυγε στην κόντρα, ο Σβαμπ έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή, αλλά το φαλτσαριστό σουτ που επιχείρησε απομακρύνθηκε από των κίπερ των πράσινων.

Στο φινάλε η καλύτερη στιγμή ήταν το υπέροχο τελείωμα του Ιωαννίδη στο 90+3′, το οποίο όμως σταμάτησε εξαιρετικά ο Κοτάρσκι, σώζοντας την ομάδα του και κρατώντας το 0-0 μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ (76′ Καμαρά), Ζίβκοβιτς (88′ Σορετίρε), Κωνσταντέλιας (76′ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Τσάλοφ (67′ Σαμάτα).

Παναθηναϊκός: Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μακσίμοβιτς, Μπακασέτας (78′ Τζούριτσιτς), Πελίστρι (78′ Μαντσίνι), Τετέ (78′ Ουναχί), Ιωαννίδης.