Στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» του MEGA εμφανίστηκε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τα πρόσωπα που απουσιάζουν, το γιατί ο ίδιος δεν εμφανίζεται σε κάποια εκπομπή, αλλά και τις προβλέψεις που έχει για τον… εαυτό του.

«Για μένα έχω προβλέψει την πορεία και γνωρίζω πότε θα είναι το τέλος μου» είπε ο γνωστός αστρολόγος και συμπλήρωσε: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο, είμαι πολύ περίεργος για τη μετά θάνατον ζωή. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι το διάστημα. Αν με ρωτήσεις ποια θα ήταν η μεγαλύτερή μου χαρά σήμερα, θα σου έλεγα ένα ταξίδι στο διάστημα, έστω και χωρίς επιστροφή».

Ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη γεωπολιτική αστρολογία, κλήθηκε να σχολιάσει και τις πολιτικές εξελίξεις με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Κασσελάκη: «Από την αρχή είχα πει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένα καινούργιο προϊόν με δυνατό ωροσκόπο αλλά και εύθραυστο. Είναι Κριός βιαστικός και υπερβολικός» τόνισε και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι παρασύρθηκε με το αμερικάνικο lifestyle που δεν άρεσε. Οι έλληνες είναι συντηρητικοί και θυμώνουν με αυτά».

«Δεν είμαι ο αγαπημένος των καναλιών»

Φυσικά από τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η νέα τηλεοπτική σεζόν, με τον Λεφάκη να τη χαρακτηρίζει μέτρια «καθώς ξεκίνησε και με έκλειψε», ενώ προέβλεψε «πλούσια η ειδησεογραφία πλούσια στις αρχές του 2025 και το επόμενο καλοκαίρι».

Ασχολιάστες δεν έμειναν οι τηλεοπτικές απουσίες της Ελένης Μενεγάκη και της Τατιάνας Στεφανίδου, με τον γνωστό αστρολόγο να υποστηρίζει ότι ο κύκλος τους δεν έχει κλείσει ακόμα. Όσο για τη δική του απουσία; «Εγώ δεν είμαι ο αγαπημένος των καναλιών και των παραγωγών» απάντησε γελώντας ο Κώστας Λεφάκης.