Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media, μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ντίνου Καρύδη.

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (15/9) σε ηλικία 85 ετών και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη νοσταλγική φωτογραφία των δυο τους από την παιδική της ηλικία. Στην εικόνα, η Σμαράγδα Καρύδη είναι μωρό και παίζει με τον αγαπημένο της πατέρα, ενώ είναι ξαπλωμένοι στο χορτάρι. Μάλιστα, η ηθοποιός του δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Εκατοντάδες θαυμαστές, αλλά και συνεργάτες και φίλοι της ηθοποιού, έσπευσαν να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην ενότητα με τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση.

Ο θάνατος του Ντίνου Καρύδη

Ο σπουδαίος ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη, και σύζυγος της Τζούλιας Αργυροπούλου έφυγε εχθές το βράδυ από τη ζωή. Όπως ήταν γνωστό, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Αγαπημένε μου φιλε Καληνύχτα για πάντα! Ήσουν από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που γνώρισα και με έλεγες πάντα ανηψάκι σου από τότε που στα στούντιο της ΕΡΤ το 80 γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε κ μας ένωσε βαθειά οικογενειακή φιλία.. Το ταλέντο και το χιούμορ σου αστειρευτα! Η αγάπη για όλους εμάς μα κυρίως για την Τζούλια σου κ την Σμαράγδα σου υπέρμετρη.. Κι η Σμαράγδα αξία κόρη τέτοιων γονιών. Θα σε αγαπαμε πάντα και θα’σε αποχαιρετησουμε την Τρίτη 1.30 από το κοιμητήριο Ζωγραφου..Καλό ταξίδι λατρευτε μας’Ντινάκο και θερμα συλλυπητήρια στα 2 σου αγαπημένα πλάσματα», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας ενώ δημοσίευσε και μια φωτογραφία του ίδιου με τον Ντίνο Καρύδη.