Μια δύσκολη διαδρομή διανύει τους τελευταίους μήνες ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη στα παρασκήνια τηλεοπτικού show, στο οποίο συμμετείχε.

Στα μέσα του καλοκαιριού ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ). Στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται η οικογένεια του.

Τι δηλώνει η αδερφή του για την τωρινή κατάστασης της υγείας του

«Του κράταγα το χέρι και ένιωσα να με σφίγγει να το πιέζει. Εγώ το μόνο που περιμένω είναι το θαύμα. Μιλάω στον Δημήτρη συνέχεια και του βάζω βιντεάκια να ακούει τη δική του φωνή και του παιδιού μας.Όλα θα πάνε καλά δεν είναι ευθεία η ζωή», αποκάλυψε η Κατερίνα Κόκοτα, η αδερφή του τραγουδιστή.

«Περιμένουμε να πάρει το χρόνο του και να επανέλθει. Περιμένουμε όλοι να ξυπνήσει. Είναι σταθερός. Δεν υπήρξε κάτι. όσο μπορώ περιμένω και του μιλάω. Περισσότερο πηγαίνει η σύζυγός του.

Τι λέει η Ματίνα Παγώνη

«Τα πράγματα είναι πολύ πολύ δύσκολα. Τα περιστατικά αυτά θέλουν πολύ χρόνο. Έχει ακόμη την τραχειοστομία και οι βελτιώσεις είναι πολύ μικρές και σε μεγάλα διαστήματα. Κατέβηκα πριν μισή ώρα», είπε η Ματίνα Παγώνη και συνέχισε:

«Έχει αντιδράσεις στα πολύ επώδυνα. Τις τελευταίες ημέρες αντιδρά λίγο στο δεξί του πόδι όταν πηγαίνουν οι φυσικοθεραπευτές. Εμάς τους γιατρούς σημαίνει ότι πρέπει να το παλέψουμε.Θέλει μεγάλο διάστημα ακόμα. Γίνεται καθημερινά έλεγχος. Δεν μιλάει, δεν αντιδρά. Έχει προβλήματα στην όραση», είπε.