Όλα ξεκίνησαν όταν η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα είχε ανέβει στην σκηνή του LIV Miami και χόρευε το νέο της single «Soltera» (σημαίνει Ελεύθερη). Και ενώ η Σακίρα ήταν σε χαρούμενη διάθεση και έδειχνε για μια ακόμη φορά τις χορευτικές ικανότητες κάτι άλλαξε στη διάθεση της, όταν εντόπισε κάποιους θεατές να τραβούν βίντεο κάτω από τη φούστα της.

Soltera και αντιδράσεις

Η Σακίρα εθεάθη να σταματά να χορεύει καθώς κρατούσε τη φούστα της με τα δύο της χέρια και κούνησε το κεφάλι της στους θαυμαστές – ενώ έκανε νόημα ότι είχε δει τι έκαναν.

Η αποχώρηση της Σακίρα από τη σκηνή

Στη συνέχεια, συνέχισε να χορεύει πριν στραφεί στους άγνωστους θαυμαστές για άλλη μια φορά και κουνήσει το χέρι της. Εν τέλει η Shakira αποχώρησε από τη σκηνή όπου εθεάθη να την υποδέχεται η ασφάλεια και οι θαυμαστές της στον χώρο των VIP.

Πριν λίγους μήνες η Σακίρα μιλώντας για το άλμπουμ της στην εφημερίδα της UK Times σε μια αποκλειστική συνέντευξη είπε: «Είναι η μετατροπή του πόνου σε δημιουργικότητα, της απογοήτευσης σε παραγωγικότητα, του θυμού σε πάθος, της ευπάθειας σε ανθεκτικότητα. Υπήρχαν τόσα πολλά κομμάτια της ζωής μου που κατέρρευσαν μπροστά στα μάτια μου και έπρεπε κατά κάποιον τρόπο να ξαναχτίσω τον εαυτό μου, μαζεύοντας τα από το πάτωμα και βάζοντάς τα όλα μαζί.

Η κόλλα που τα κράτησε όλα μαζί ήταν η μουσική».