Home sweet home που λένε και οι φίλοι μας στο εξωτερικό! Ή στη δική μας γλώσσα, σαν το σπίτι σου δεν έχει. Είναι το ησυχαστήριο μας, το μέρος που εξασφαλίζει την ηρεμία, τις όμορφες στιγμές με φίλους, το καταφύγιο σε κάθε δύσκολη στιγμή. Είμαστε σίγουροι πως συμφωνείς με εμάς στο 100% και πως τώρα που είναι φθινόπωρο ξέρεις καλά πως είναι η ιδανική εποχή για… ανανέωση. Για να κάνεις δικά σου όλα εκείνα τα έπιπλα που είχες ονειρευτεί και που είχες φανταστεί στο παιδικό δωμάτιο, την κρεβατοκάμαρα ή το σαλόνι.

Κι αν δεν μπορείς να τα αγοράσεις όλα μονομιάς, δεν πειράζει, βάζε απλά στόχους και αργά ή γρήγορα θα τα δεις στη συλλογή σου. Δεν υπάρχει καλύτερη ασχολία από το να ψάχνεις πράγματα για το σπίτι. Από το να μελετάς τι θα μπορούσε να απογειώσει τη διακόσμηση σε κάθε γωνιά, ώστε όποιος μπαίνει (μαζί κι εσύ) σε αυτό να μην θέλει να ξαναβγαίνει! Έχεις την κατάλληλη καρέκλα για να κάθεσαι; Εξόπλισες το δωμάτιο του παιδιού σου με εκείνη τη βιβλιοθήκη που λες εδώ και χρόνια; Μήπως να πάρεις επιτέλους ένα νέο γραφείο; Εμείς μαζέψαμε για εσένα μερικές από τις πιο όμορφες προτάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά και στις παραθέτουμε για να έχεις τα πάντα στα χέρια σου.

Στυλ και τάξη πάνε μαζί

Τα έπιπλα που μπορούν να διαμορφώσουν τον χώρο σου είναι άπειρα κι εσύ πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητες σου. Για παράδειγμα, καλό είναι πέρα από την ομορφιά που θα προσθέσουν στον χώρο, να είναι και αποθηκευτικά, δηλαδή να χωρούν πάνω τους πράγματα που δεν έχεις πού αλλού να βάλεις. Ας πούμε η βιβλιοθήκη είναι μια κλασική τέτοια περίπτωση. Μπορεί δηλαδή να λειτουργήσει σαν το απόλυτο διακοσμητικό στοιχείο και παράλληλα να αντέξει πάνω της βιβλία, ντοσιέ και ένα σωρό πράγματα που πιάνουν χώρο.

Η βιβλιοθήκη Scale από την @Work έρχεται με τον πρωτότυπο και πρακτικό σχεδιασμό της, για να σου δώσει πολλές και λειτουργικές λύσεις αποθήκευσης. Παρέχει αρκετό ωφέλιμο χώρο, ώστε να έχεις πάντα τα βιβλία και τα πράγματα οργανωμένα στο σπίτι, ή τους φακέλους και τα έγγραφα στο γραφείο. Επιπλέον, χάρη στο ιδιαίτερο design της θα ταιριάξει εύκολα παντού, ενώ θα αναβαθμίσει την αισθητική του δωματίου με το μοντέρνο της στυλ, για να μην θες ποτέ να φύγεις από εκεί!

Βάλε φως στη ζωή σου

Η συνέχεια της προηγούμενης πρότασης έρχεται όμως με τι άλλο; Με ένα μοντέρνο και ξεχωριστό φωτιστικό που θα απογειώσει την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο των ονείρων σου. Που όχι μόνο θα σου ανάβει… το φως όταν είσαι στο σκοτάδι, αλλά και που θα ξεκουράζει το βλέμμα σου όταν το κοιτάς. Το φωτιστικό Sentio Urban Light σε λευκό χρώμα, με το μοντέρνο και χαρακτηριστικό σχεδιασμό του, θα δημιουργήσει στο χώρο σου φωτισμό υψηλών προδιαγραφών, για παράδειγμα.

Με τεχνολογία LED και ισχύ λάμπας τα 3W, κρατά σε χαμηλά επίπεδα την παραγωγή θερμότητας και παράλληλα εξοικονομεί ενέργεια, ενώ με τον διακόπτη αφής που διαθέτει μπορείς να το ανοιγοκλείνεις με ένα μόνο άγγιγμα! Ρύθμισε, από τα 3 επίπεδα φωτός, εκείνο που προσαρμόζεται στα μέτρα σου και δεν ενοχλεί ή κουράζει τα μάτια σου και αφέσου στη λάμψη του.

Έπιπλα για ξεκούραστες στιγμές

Έπιπλα όμως σημαίνει και ξεκούραση. Σημαίνει αντικείμενα να ακουμπάς πάνω τους και να αφήνεσαι. Όπως ας πούμε, πολυθρόνες, καρέκλες ή και… σκαμπό. Σκαμπό τα οποία είναι εύκολα στη μετακίνηση από το ένα δωμάτιο στο άλλο και βρίσκονται γύρω σου ανά πάσα ώρα και στιγμή για να ξαποστάσεις.

Ένα τέτοιο είναι και το στρογγυλό σκαμπό Hutch με αφαιρούμενο κάθισμα που αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στο καθιστικό, ή το υπνοδωμάτιό σου, καθώς συνδυάζει χώρο καθίσματος και αποθήκευσης! Σε υπέροχο λευκό χρώμα, δηλώνει έτοιμο να «τρυπώσει» στους βοηθητικούς χώρους του γραφείου σου και να προσφέρει άνετο κάθισμα και αναβάθμιση του «decor»! Είναι σημείο αναφοράς στον χώρο που θα τοποθετηθεί και πίστεψε μας, οι φίλοι σου θα σε ρωτούν από πού το πήρες. Θες να κάνεις τη διαφορά;

Εργασία… και χαρά

Ο χώρος όμως των ονείρων σου πρέπει μεταξύ άλλων να εξασφαλίζει πως ανά πάσα ώρα και στιγμή θα μπορείς να δουλέψεις σε αυτόν με άνεση και ηρεμία. Αναζητώντας λοιπόν τα ιδανικά έπιπλα για το σπίτι σου, τι θα έλεγες να ρίξεις μια ματιά και στο γραφείο Rene που είναι ό, τι χρειάζεσαι, αλλά και κάτι παραπάνω. Με μεγάλες διαστάσεις για άνετη εργασία, κλασικό σχεδιασμό για όλους τους χώρους και δύο διαχειριστές καλωδίων στα δεξιά κι αριστερά της επιφάνειας, είναι η ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία και κάθε απαιτητική περίσταση!

Αν πάλι έχεις ονειρευτεί ένα άλλο χρώμα, έχε στο μυαλό σου και το Industrial, ένα μοντέρνο γραφείο με minimal design που ταιριάζει σε κάθε χώρο. Έχει λευκό χρώμα, διαστάσεις 140×80 εκατοστών για άνετη εργασία, ενώ τα γκρι μεταλλικά του πόδια με πάχος 40mm κρατούν σταθερή την επιφάνεια εργασίας σου. Συνδύασέ το με μια συρταριέρα κι ένα ερμάριο της Industrial σειράς και απογείωσε τη λειτουργικότητά του στο σπίτι των ονείρων σου!