Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη δολοφονία Ελληνίδας στο Κουνζελσάο της Γερμανίας με τους συγγενείς της να βρίσκονται στο σκοτάδι για τις συνθήκες και τα αίτια που ο δράστης της στέρησε τη ζωή.

Αν και ο Έλληνας σύζυγός της έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, οι γονείς της κοπέλας δεν έχουν καμία ενημέρωση τι έχει συμβεί.

Συγγενής της 50χρονης μιλώντας αποκλειστικά στο Live News ανέφερε:

«Δεν γνωρίζουμε κοπελιά, η αστυνομία δεν μας έχει πει τίποτα. Δεν γνωρίζουμε και εμείς τίποτα, το μόνο που ξέρω είναι ότι πέθανε η ξαδέρφη μου».

«Δεν ξέρουμε, δεν ξέρουμε τίποτα. Παιδιά πραγματικά αν θα σας πει κάποιος κάτι, συγγνώμη είναι βλ@κας. Τι να πω; Αφού δεν γνωρίζουμε. Εμείς το μάθαμε Παρασκευή βράδυ ότι έγινε αυτό το συμβάν… Πού να ξέρουμε τι έχει γίνει; Εδώ ακόμα στην Γερμανία το ψάχνουν», πρόσθεσε συγγενής του θύματος.

Την σκότωσε και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 61 ετών άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει, ωστόσο πέπλο μυστήριου καλύπτει τους λόγους που ο δράστης αφαίρεσε τη ζωή της συζύγου του.

Σύμφωνα με τον γερμανικό τύπο, ο 61 ετών σύζυγος του θύματος την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου κάλεσε το ασθενοφόρο στο σπίτι του για τις πρώτες βοήθειες με τους διασώστες να αντικρίζουν έκπληκτοι τον άνδρα μέσα στα αίματα. Λίγο αργότερα σε ένα άλλο δωμάτιο, βρέθηκε νεκρή η 50χρονη γυναίκα του.

«Απίστευτα και όμως αληθινά. Τα παιδιά τα γνώριζα, φαινόταν καλά. Τώρα τα προβλήματα όταν κλείνει η πόρτα, δεν ξέρει κανένας τι γίνεται στο σπίτι του. Καταλάβατε; Αφού όλες αυτές που έφυγαν (από τη ζωή), νεότατες ήταν (οι γυναίκες)… δεν υπάρχει λόγος να συμβαίνει κάτι τέτοιο», δήλωσε φίλη του ζευγαριού.

Παντρεύτηκαν και έφυγαν μετανάστες

Η 50χρόνη γυναίκα από τη Νικήσιανη Καβάλας ζούσε με τον σύζυγό της στο Κουνζελσάο, στη Γερμανία και είχαν δύο παιδιά.

-Και οι δύο από το χωριό μας ήταν.

-Έχουν μεγαλώσει εκεί;

-Βεβαίως, εδώ στην Ελλάδα. Από εδώ έφυγαν μετανάστες. Παντρεύτηκαν και έφυγαν στην Γερμανία. Από εκεί και ύστερα ο καθένας μέσα στο σπίτι του δεν ξέρεις τι γίνεται.

Αυτό το καλοκαίρι, όπως και κάθε καλοκαίρι, είχαν επισκεφτεί το χωριό τους στην περιοχή του Παγγαίου Καβάλας και τίποτα δεν προμήνυε τα όσα ακολούθησαν ένα μήνα μετά.

«Πρέπει να γίνει νεκροψία, να συνέλθει και ο άνδρας της να δώσει κατάθεση και μετά θα καθυστερήσει απ’ ότι κατάλαβα. Μετά από 10 μέρες (θα γίνει η κηδεία)», ανέφερε φίλη του ζευγαριού.

Οι συγγενείς της 50χρονης στη Νικήσιανη περιμένουν με αγωνία να ενημερωθούν για τις συνθήκες του θανάτου.