Ο Τζέισον Μομόα πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα γυρίσματα για τη νέα ταινία, όπου συμμετέχει, με τίτλο «A Minecraft Movie». Βέβαια φαίνεται ο ηθοποιός να μην έχει και την καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στους συνεργάτες του. Τα νέα έφτασαν από μία νεαρή streamer που βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας. Αυτή χαρακτήρισε τη συνάντησή της με τον ηθοποιό ως την «χειρότερη εμπειρία που είχε ποτέ με κάποια διασημότητα».

Η Ρέιτσελ Μαρί Χοφστέτερ, γνωστή στο YouTube και ως Valkyrae, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς streamers παγκοσμίως. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον JasonTheWeen, μίλησε για τη στιγμή που είδε από κοντά τον Τζέισον Μομόα.

Όπως είπε, έκανε κι η ίδια ένα πέρασμα από τα γυρίσματα της εν λόγω ταινίας και συνεπώς, παρακολούθησε από κοντά τη διαδικασία.

«Αν έπρεπε να διαλέξω τη χειρότερη εμπειρία μου με κάποιον celebrity, θα έλεγα τον Τζέισον Μομόα. Μόλις τον είδα να φέρεται άσχημα σε κάποιον από το συνεργείο κι ήταν ιδιαίτερα απογοητευτικό. Ήταν μετά από μια πολύ έντονη σκηνή και ταυτόχρονα πολύ συναισθηματική. Ίσως ήταν ακόμα μέσα στον ρόλο, δεν ξέρω», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έμεινα έκπληκτη με το πώς συμπεριφέρθηκε. Ήταν θυμωμένος μαζί τους γιατί κάτι δεν έκαναν σωστά. Έστησαν λάθος το πλάνο. Ήταν απλώς θυμωμένος, πολύ θυμωμένος και φώναζε. Σκεφτόμουν ότι δεν ήταν καθόλου καλό το περιβάλλον εργασίας, εγώ δεν θα ήμουν χαρούμενη δουλεύοντας κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Εδώ που τα λέμε είναι κάπως άκομψη η συμπεριφορά όπως προβάλλεται από την νεαρή Χοφστέτερ, ενώ αναρωτιόμαστε αν και τί θα απαντήσει ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ.