Οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Αντoνί Μαρσιάλ. Η Ένωση ενημέρωσε επίσημα πως τα βρήκε με τον Γάλλο σταρ ο οποίος αναμένεται αύριο (18/9) το βράδυ στην Αθήνα για τα διαδικαστικά.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υπογράψει για τρία χρόνια με τους «κιτρινόμαυρους» και θα παίρνει περίπου 3,5 εκατ. ευρώ. Θα γίνει αυτόματα ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ΑΕΚ, αφήνοντας πίσω του τον Έρικ Λαμέλα.

Μετά το «ναυάγιο» με την Φλαμένγκο η Ένωση επανήλθε στην ιστορία τις τελευταίες μέρες και κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για τον οποίο το 2015 οι «κόκκινοι διάβολοι» έδωσαν 60 εκατ. ευρώ στη Μονακό για να τον κάνουν δικό τους.

Η καριέρα του

Με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ ο Μαρσιάλ κατέγραψε 317 συμμετοχές με 90 γκολ και 47 ασίστ. Για έναν χρόνο αγωνίστηκε δανεικός στη Σεβίλλη όπου είχε 12 ματς με ένα γκολ και μία ασίστ ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λιόν. Στη συνέχεια πήγε στη Μονακό η οποία τον πούλησε στη Γιουνάιτεντ.

Πέρσι είχε 19 ματς με δύο γκολ και μία ασίστ στους «κόκκινους διαβόλους». Στο δεύτερο εξάμηνο δεν έπαιξε καθόλου καθώς είχε διάφορα προβλήματα, ωστόσο με Γκαρσία και Πιερό στην επίθεση, η ΑΕΚ μπορεί να του δώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να βρει τα πατήματά του.