Μία πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση με φωτογραφικά και ιστορικά τεκμήρια από τη Μικρασιατική Εκστρατεία 1919-1922 διοργανώνει ο Δήμος Καλλιθέας.
Ειδικότερα πρόκειται για την έκθεση φωτογραφιών και ιστορικών εγγράφων, μέσα από το αρχείο του Πολεμικού Μουσείου, με τίτλο «Στιγμές από τη Μικρασιατική Εκστρατεία 1919-1922», η οποία θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Καλλιθέας «Σοφία Λασκαρίδου», από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2024. Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι προγραμματισμένα για την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. 
Η έκθεση περιλαμβάνει: Φωτογραφικό υλικό, Αρχειακά ντοκουμέντα, Ιστορική ανάλυση των γεγονότων και Κινηματογραφικό υλικό της περιόδου με πλάνα από τα πεδία των μαχών και τις περιοχές που έλαβε χώρα η εκστρατεία.

Η έκθεση απευθύνεται τόσο σε ερευνητές και ιστορικούς όσο και στο ευρύ κοινό (ιδιαιτέρως στη μαθητική κοινότητα όλων των βαθμίδων), με στόχο να τιμήσει τους ανθρώπους που βίωσαν τα γεγονότα και να συμβάλλει στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης.

Επιμελητές της έκθεσης είναι οι ιστορικοί Θεοφάνης Βλάχος και η Αγγελική Αθανασακοπούλου.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης και ο αντιπτέραρχος ε.α. Κωνσταντίνος Καραμεσίνης πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου.

Θα προβληθεί κινηματογραφικό υλικό από τη Μικρασιατική Εκστρατεία και θα γίνουν απαγγελίες μαρτυριών και λογοτεχνικών κειμένων που θα συνοδεύσουν καλλιτεχνικά δρώμενα. Παράλληλα, η παιδική χορωδία του 17ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ» με την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους κας Ράνιας Ααρών θα ταξιδέψουν μουσικά τους προσκεκλημένους με τον μοναδικό τους τρόπο.
Η είσοδος στην έκθεση θα είναι ελεύθερη για όλες και όλους.