Η Leapmotor, ένας από τους κορυφαίους Κινέζους κατασκευαστές, πλέον βρίσκεται και στην ελληνική αγορά! Ήδη προσφέρει δύο νέα μοντέλα. Τα δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα και για τα επόμενα τρία χρόνια θα υπάρχει τουλάχιστον μια νέα άφιξη κάθε χρονιά, εμπλουτίζοντας την γκάμα.

Εισαγωγικό μοντέλο είναι το T03, ένα αυτοκίνητο πόλης μήκους 3,62 m που με μόλις €15.850 -συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ» και προωθητικής ενέργειας λανσαρίσματος €1.000, αποτελεί την πιο προσιτή πρόταση της κατηγορίας και αλλάζει τα δεδομένα, τοποθετώντας το Τ03 σε πλεονεκτική θέση ακόμα και συγκριτικά με τα θερμικά αυτοκίνητα πόλης.

Φέρει ένα σύγχρονο ηλεκτρικό κινητήραμε 95 HP και 158 Nm. Τροφοδοτείται με ενέργεια από μπαταρία χωρητικότητας 37,3 kWh που εξασφαλίζει μικτή αυτονομία 265 km και έως 395 km στον αστικό κύκλο (WLTP), ελαχιστοποιώντας το κόστος χρήσης.

Η ναυαρχίδα της Leapmotor είναι το ολοκαίνουργιο C10, ένα πολυτελές ηλεκτρικό D-SUV με μήκος 4,7 m και state of the art τεχνολογία, η τιμή του οποίου με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ» και προωθητική ενέργεια λανσαρίσματος €2.000 ξεκινάει από τις €30.900.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 69,9 kWh και εξασφαλίζει μικτή αυτονομία 420 km και έως 574 km στον αστικό κύκλο (WLTP), με τον σύγχρονο ηλεκτρικό κινητήρα μόνιμου μαγνήτη να αποδίδει 218 HP και να κινεί τους πίσω τροχούς.

Η καμπίνα του C10 φιλοξενεί άνετα πέντε ενήλικους, σε premium ατμόσφαιρα. Όλα τα υλικά είναι άριστης ποιότητας με συναρμολόγηση και φινίρισμα που ικανοποιούν τις πλέον υψηλές απαιτήσεις, ενώ ο εξοπλισμός υποστηρίζει ιδανικά το luxury περιβάλλον.