Στιγμές ευτυχίας για την Αντωνία Καλλιμούκου και τον Νίκο Παραδείση, αφού θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς τους επόμενους μήνες.

Ο έρωτας ολοκληρώνεται με τον ερχομό του παιδιού

Στις 29 Ιουνίου του 2021, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νίκο Παραδείση, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της ναυτιλίας, κάτω από άκρα μυστικότητα, μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας. Ο γάμος έγινε στην Βουλιαγμένη και ακολούθησε τραπέζι με 10 μόνο καλεσμένους στο παραλιακό μαγαζί Island Athens Riviera.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και οι δημόσιες εμφανίσεις τους στα κοσμικά στέκια είναι σπάνιες.

Περιμένοντας το μωρό

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του εβδομαδιαίοι περιοδικού απαθανάτισε την Αντωνία Καλλιμούκου με τον σύζυγό της στο Κολωνάκι, όπου έκαναν τις αγορές τους και μια σύντομη στάση για καφέ.

Οι δυο τους έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά της.

Το καλοκαίρι το αγαπημένο ζευγάρι έκανε διακοπές στα Κουφονήσια, όπου ο Νίκος Παραδείσης ήταν ιδιαίτερα τρυφερός με την Αντωνία και μάλιστα την αγκάλιαζε και την φιλούσε στην κοιλιά της, η οποία ήταν ιδιαίτερα φουσκωμένη.

Η Αντωνία Καλλιμούκου διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.