Ένα απομακρυσμένο ιδιωτικό νησί στις Μαλδίβες με μια βίλα πέντε υπνοδωματίων, πολυτελή πισίνα, γυμναστήριο και κινηματογράφο προσφέρεται για το ιλιγγιώδες ποσό των 33,7 εκατομμυρίων λιρών (45 εκατομμύρια δολάρια).

Το North Island στον Ινδικό Ωκεανό διαθέτει αμμώδεις παραλίες, κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και πρόκειται να χτιστεί πάνω του το υπερπολυτελές συγκρότημα.

Το North Island στις Μαλδίβες

Το νησί βρίσκεται ακριβώς έξω από το Medhufaru στην ατόλη Noonu των Μαλδίβων —και εκτείνεται σε 33.437 τ.μ.— όσο τρία γήπεδα ποδοσφαίρου μαζί.

Πωλείται από τη μεσιτική εταιρεία David Britton International. Τα εντυπωσιακά σχέδια δείχνουν ότι η βίλα θα είναι πλήρης με «μια κύρια σουίτα, έναν κύριο καθιστικό χώρο και μια ατέλειωτη πισίνα».

Ένας διάδρομος θα τη συνδέει με ένα γυμναστήριο και οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε μια κοντινή παραλιακή καλύβα και έναν ιδιωτικό κινηματογράφο στην άμμο. ιδιωτικο νησι

ιδιωτικο νησι

Άποψη της βίλας

Στον εξωτερικό χώρο οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να απολαύσουν έναν ξεχωριστό χώρο για μπάρμπεκιου αλλά και ένα υπαίθριο μπαρ.

«Δύο ξεχωριστές βίλες επισκεπτών θα βρίσκονται στην παραλία με άμεση πρόσβαση στην ηρεμία της πανέμορφης αμμουδιάς», είπε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Στα σχέδια περιλαμβάνεται και η κατασκευή άλλων δύο μαζί με τρία παιδικά δωμάτια.

«Είναι ο Παράδεισος προσωποποιημένος»

Όπως αναφέρει η Sun, το North Island είναι το μοναδικό νησί στις Μαλδίβες που διαθέτει μία κατοικία.

Ο εκπρόσωπος της David Britton International δήλωσε πως για την κατασκευή των εσωτερικών χώρων θα χρησιμοποιηθεί βιώσιμο μπαμπού και ξύλο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της David Britton δήλωσε: «Περπάτησα κατά μήκος της άμμου και απολάμβανα την τέλεια θέα αυτού του πραγματικά αξιοθαύμαστου νησιού.

»Είναι ο Παράδεισος προσωποποιημένος και χωρίς αμφιβολία, το πιο πριβέ και συναρπαστικό κομμάτι ακίνητης περιουσίας που είχαμε το προνόμιο να διαθέσουμε στην αγορά. Θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό καταφύγιο διακοπών για τους πιο απαιτητικούς διεθνείς ταξιδιώτες που θα διαπιστώσουν ότι προσφέρει απαράμιλλη πολυτέλεια».

πηγή φωτογραφιών: Jam Press/David Britton Internat