Αποτροπιασμό προκαλούν τα μηνύματα που αντάλλαξαν μέσω ομαδικής συνομιλίας οι ανήλικοι που συμμετείχαν στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα.

Ανήλικη που φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα ακούγεται σε ηχητικά ντοκουμέντα, που είδαν το φως της δημοσιότητας, να αναφέρεται με χυδαίους χαρακτηρισμούς στην ανήλικη ενώ την απειλεί ευθέως με θάνατο.

«Θα πάμε να τη γ@@ε στο ξύλο, να πεθάνει! Αλήθεια, θα πεθάνει, στο ορκίζομαι!» ακούγεται να λέει η κοπέλα στα ηχητικά μηνύματα που στέλνει σε ομαδική συνομιλία.

«Να πείτε συλλυπητήρια στους γονείς της από τώρα, τώρα όμως! Γιατί θα είναι πολύ αργά. Έχει κάνει πάρα πολλά. Οπότε, περιμένετε από τώρα την κηδεία της, έχει πεθάνει. Και αλήθεια, δεν ξέρω γιατί καν ασχολείστε» ακούγεται να λέει σε ένα άλλο ηχητικό μήνυμα.

https://www.in.gr/wp-content/uploads/2024/09/ssstwitter.com_1727615112910.mp3

https://www.in.gr/wp-content/uploads/2024/09/ssstwitter.com_1727615112109.mp3

Αναφορές για μαχαίρι

Μετά το περιστατικό η ανήλικη ακούγεται να λέει στην ομαδική συνομιλία:

«Είναι ήδη στο νοσοκομείο με μελανιές, έχει βγει, δεν ξέρω. Στ’ α@@α μου τέλος πάντων, αυτά. Φιλάκια και θα δείτε τώρα στις ειδήσεις αύριο, τη γεμίσαμε με μελανιές, το μαχαίρι λογικά την τρυπήσαμε στην κεφάλα της, αλλά αυτά».

https://www.in.gr/wp-content/uploads/2024/09/ssstwitter.com_1727615111869.mp3

https://www.in.gr/wp-content/uploads/2024/09/ssstwitter.com_1727615111869-1.mp3

Οι ανατριχιαστικές περιγραφές κοριτσιών μετά τον ξυλοδαρμό

Σε άλλο ηχητικό ακούγονται να μιλάνε δύο μαθήτριες και να λένε: « Εγώ μπέσα είχα πάθει σοκ, γιατί δεν ήξερα ότι θα τη βάραγε, εγώ αυτό που λέει ”τη βαράει”, δεν τη βαράω… εγώ ήμουν λίγο πιο πέρα».

Ενώ άλλη μαθήτρια αναφέρει: «Έμαθα ότι η 14χρονη δεν είχε ούτε ράμματα, ούτε τίποτα. Έχασε απλά από το ”μπιφ” κι ότι μετά έφυγε κυρία».

Πατέρας 14χρονης: «Το παιδί ζει από τύχη»

Ο πατέρας της 14χρονη ακούγοντας τα ηχητικά ντοκουμέντα θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όπου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Το παιδί ζει από τύχη. Βρέθηκε ένας δημοτικός αστυνομικός και περιόρισε την έκταση του συμβάντος».

Ενώ αποκάλυψε ο πατέρας του θύματος μιλώντας στο MEGA, ότι τώρα είναι σε εξέλιξη κάλεσμα από την άλλη πλευρά για να επιτεθούν στις δράστιδες, και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα «στην βία δεν απαντάμε με βία».