Μετά την πρεμιέρα της Κυριακής, το «Ταμπού» επιστρέφει απόψε στο MEGA στις 21.00 με το 3ο επεισόδιό και σιγά σιγά αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων.

Η περίληψη του αποψινού επεισοδίου

Ο Λουκιανός (Μέμος Μπεγνής) έχει χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του. Στο βίντεο ο ίδιος, κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής πράξης, πνίγει με τα χέρια του μία νεαρή γυναίκα! Με την βοήθεια του Μηνά (Γιωργής Τσαμπουράκης) προσπαθεί να καταλάβει πως βρέθηκε μπλεγμένος στο ενοχοποιητικό βίντεο. Ο Γαβριήλ (Θεοχάρης Ιωαννίδης) βρίσκεται αντιμέτωπος με την Ελένη (Μυρτώ Αλικάκη) ως ο βασικός ύποπτος για τον φόνο της Σύνθιας Τόμσον (Μαρία Ιωάννου), της δολοφονημένης γυναίκας που βρέθηκε από την παρέα των φοιτητών στη λίμνη.

Ο έρωτας του Έκτορα (Ιάσονας Χρόνης) και της Πέρσας (Δώρα Μπηλιώνη) φουντώνει, την ώρα που η Μελία (Νίκη Βακάλη) οργανώνει το πονηρό σχέδιο της για να τον φέρει  πάλι κοντά της. Ο Ηρακλής (Ανδρέας Γιαννακούλας) ανακρίνεται για τον θάνατο του απανθρακωμένου άντρα στο πάρτι του ποταμού Βοϊδομάτη. Αυτή η ιστορία ταράζει τον Ζήση (Νίκος Μανωλάς) και την παρέα των νεαρών φοιτητών. Η Μάρθα (Κατερίνα Μισιχρόνη) θεωρεί ότι η εξαφάνιση του Λουκιανού οφείλεται στην ύπαρξη άλλης γυναίκας. Ένα ρεπορτάζ στην τηλεόραση φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή του Λουκιανού.

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα