Νέο περιστατικό βίας απασχόλησε την Αστυνομία, καθώς ένας 12χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από έναν 13χρονο και έναν 14χρονο έξω από το σχολείο τους στo Πευκοχώρι στην Χαλκιδική.

Πιο συγκεκριμένα, ο 12χρονος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τους συμμαθητές του, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δύο ανήλικοι που εμπλέκεται στην υπόθεση ξυλοδαρμού του παιδιού στη Χαλκιδική, καθώς και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Θύμα συστηματικού bullying ο 12χρονος – Του επιτέθηκαν ξανά γιατί του… κάρφωσε

Το παιδί μίλησε στους γονείς τους για το συστηματικό bullying που υφίσταται, με αποτέλεσμα οι γονείς του να πάνε στο σχολείο την περασμένη Δευτέρα (30/09) και να απευθυνθούν στη διεύθυνση και να μιλήσουν με τους καθηγητές.

Μόλις όμως έφυγαν οι γονείς του 12χρονου από το σχολείο, οι μαθητές που του είχαν κάνει τη ζωή κόλαση, πήγαν και του ζήτησαν εξηγήσεις που τους «κάρφωσε». Τότε, ήταν που του επιτέθηκαν ξανά.

Πλάνα από τον ξυλοδαρμό του παιδιού εξασφάλισε το MEGA. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο 12χρονος έπεφτε θύμα επίθεσης, καθώς η πρώτη είχε σημειωθεί στις αρχές του σχολικού έτους.

Αρχικά, συνελήφθη ο 13χρονος μαζί με τους γονείς του, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και η σύλληψη του 14χρονου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως μαζί του μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα και ο πατέρας του.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Δείτε το βίντεο από τον ξυλοδαρμό του 12χρονου στη Χαλκιδική