Η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφήθηκε στην πρώτη άσκηση των βασιλικών καθηκόντων της αφότου αποκάλυψε ότι έχει τελειώσει τη θεραπεία της για τον καρκίνο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρέθηκε με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ για να συναντήσει την εκκολαπτόμενη φωτογράφο Liz Roboyna, 16 ετών, η οποία δίνει μάχη με έναν σπάνιο και επιθετικό όγκο.

Η εμφάνιση ήταν βέβαιο ότι θα ήταν σημαντικά ιδιαίτερη για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, καθώς διατηρεί έντονο πάθος και για το χόμπι της φωτογραφίας.

Εικόνες από τη συνάντηση δείχνουν την Κέιτ Μίντλετον, που φορούσε ένα μπορντό κοστούμι, να αγκαλιάζει τη Liz και να ποζάρει με την οικογένειά της για μια ομαδική φωτογραφία

Η Liz προσπαθεί να αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία γύρω από την τέχνη της φωτογραφίας και προσκλήθηκε να παραστεί σε μιαν επίσημη εκδήλωση στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Προσκλήθηκε από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ προκειμένου να φωτογραφίσει του παρευρισκόμενους.

Ενθουσιασμός για την επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον

«Χαίρομαι που συναντιέμαι με τη Liz στο Ουίνδσορ σήμερα. Μια ταλαντούχα νέα φωτογράφος της οποίας η δημιουργικότητα και η δύναμη μας έχουν εμπνεύσει και τους δύο. Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις φωτογραφίες και την ιστορία σου μαζί μας. Γουίλιαμ & Κέιτ», αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας στο Instagram.

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας ήταν ενθουσιασμένοι που είδαν ξανά την Κέιτ δημόσια, με έναν να γράφει: «Είναι τόσο υπέροχο να βλέπουμε την πριγκίπισσά μας ξανά σε δημόσιες εκδηλώσεις».