Αγνώριστη είναι η Αθηνά Ωνάση στη νέα και σπάνια φωτογραφία της, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με την «χρυσή» κληρονόμο να έχει αλλάξει ριζικά το look στα μαλλιά της.

Όπως θα δείτε η Αθηνά Ωνάση που τα τελευταία χρόνια αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας έχει αλλάξει αρκετά.

Άλλη… Αθηνά Ωνάση

«Εγώ όταν μου έδειξαν τη φωτογραφία, νόμιζα ότι είναι μια γνωστή μου που της μοιάζει. Μου λένε είναι διάσημη και πλούσια, δε μου έλεγε τίποτα. Δεν τη γνώρισα», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η δημοσιογράφος Άννα Καλλινίκου ανέφερε για την 39χρονη, Αθηνά Ωνάση: «Εντοπίσαμε αυτή τη φωτογραφία σε κάποιες παρουσιάσεις που γίνονται στο πλαίσιο ενημέρωσης των πελατών στο νέο επιχειρηματικό της βήμα, που αφορά σε αλυσίδα σουπερμάρκετ στη Γαλλία».

Δείτε την αλλαγμένη εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση:

H ομοιότητα με την μητέρα της είναι ξεκάθαρη.

Δυστυχώς οι φήμες λένε ότι η Αθηνά Ωνάση πάσχει από την ίδια αρρώστια που έπασχε και η μητέρα της και δεν είναι άλλη από την κατάθλιψη.

Η Αθηνά Ωνάση ήταν μόλις τριών χρονών όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, Χριστίνα στις 19 Νοεμβρίου του 1988, σε σπίτι φίλων της στην Αργεντινή σε ηλικία 38 ετών.

Η μοναχοκόρη του Αριστοτέλη Ωνάση, η Χριστίνα αν και είχε όλα τα φόντα για να ζήσει μία ξέγνοιαστη ζωή, οι τραγωδίες που σημειώθηκαν στην οικογένειά της, αλλά και οι λανθασμένες επιλογές στην προσωπική της ζωή της επέφεραν μεγάλη δυστυχία.

Αυτά «κουβαλάει» μέχρι και σήμερα η Αθηνά Ωνάση και φοβάται, σύμφωνα με δημοσιεύματα να προχωρήσει στη ζωή της.