Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας έπειτα από 9 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία» μετά το εγκεφαλικό που υπέστη επάνω στη σκηνή του Ηρωδείου.

Σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν, οι γιατροί της μεγάλης ελληνίδας τραγουδίστριας αναφέρουν πως η «κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».

«Είναι θετικά τα πράγματα»

Νωρίτερα, και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη τοποθετήθηκε για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, αναφέροντας πως «είναι θετικά τα πράγματα μέχρι τώρα».

«Είναι σταθερή η κατάσταση αλλά παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές… υπενθυμίζω ότι αυτά τα περιστατικά, τα βαριά, θέλουν πολύ χρόνο. Ας αφήσουμε τον οργανισμό να αντιδρά μόνος του. Έχει όλα τα θετικά μέχρι τώρα, είναι θετικά τα πράγματα μέχρι τώρα. Ας δώσουμε χρόνο, το παλεύει, είναι πολύ δυνατή», δήλωσε η κ. Παγώνη μιλώντας στο Mega.

Τι έδειξε ο απεικονιστικός έλεγχος

Εχθές το μεσημέρι ολοκληρώθηκε ο νέος απεικονιστικός έλεγχος και παρατηρήθηκε ότι υπάρχει μια μικρή απορρόφηση, δηλαδή μια σταδιακή υποχώρηση τους αιματώματος στον εγκέφαλο κάτι που σημαίνει ότι η Μαρινέλλα ανταποκρίνεται στη θεραπεία που της δίνουν οι γιατροί αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνος.

Επίσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει μια βυθιότητα στην ασθενή οπότε η κατάσταση της υγείας της μελετάται βήμα-βήμα από τους γιατρούς.