Χάος σε πτήση από την Αττάλεια της Τουρκίας προς Λονδίνο, όπου ένας ημίγυμνος άνδρας προκάλεσε φασαρία μέσα στο αεροσκάφος, με τον πιλότο να αναγκάζεται σε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο νεαρός φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media να λογομαχεί με τους συνεπιβάτες του. Το πλήρωμα και ένα ακόμη άτομο προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ακούγεται να προειδοποιεί πως στην πύλη τους περιμένει η αστυνομία.

Οι επιβάτες ενοχλούνται από την περιττή καθυστέρηση, ενώ το προσωπικό φαίνεται να προσπαθεί να ντύσει τον άνδρα.

Δείτε το βίντεο

Μια λεζάντα που επικαλύπτεται στο αρχικό βίντεο TikTok αναφέρει: «Η πτήση επιστροφής από την Τουρκία εκτρέπεται στην Αθήνα επειδή τα αγόρια δεν μπορούν να χειριστούν το ποτό τους».

Ανακοίνωση της EasyJet για την πτήση για τον μεθυσμένο επιβάτη

«Η πτήση EZY8558 από την Αττάλεια στο Λονδίνο Gatwick την 1η Οκτωβρίου εξετράπη προς την Αθήνα και κλήθηκε η αστυνομία μετά την προσγείωση λόγω δύο επιβατών που συμπεριφέρθηκαν ενοχλητικά στο αεροσκάφος.

Το πλήρωμα καμπίνας της easyJet είναι εκπαιδευμένο να αξιολογεί και να αξιολογεί όλες τις καταστάσεις και να ενεργεί γρήγορα και κατάλληλα για να διασφαλίσει ότι η ασφάλεια της πτήσης και των άλλων επιβατών δεν τίθεται σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή.

Ενώ τέτοια περιστατικά είναι σπάνια, τα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη και δεν ανεχόμαστε ενοχλητική συμπεριφορά στο πλοίο.

Η ασφάλεια και η ευημερία των επιβατών και του πληρώματος είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητα της easyJet.»