Θρήνος επικρατεί στην Λεπενού Αγρινίου και τα γύρω χωριά για τον άδικο χαμό του 52χρονου Άγγελου Κανιώτη, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο στην επιχείρηση όπου εργαζόταν ως φύλακας.

Μετά από έρευνες σχεδόν 12 ωρών η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε μια απόσταση 6-7 χιλιομέτρων, στον κορμό ενός δέντρου όπου τον είχαν παρασύρει τα ορμητικά νερά.

Η τελευταία επικοινωνία

Το φυλάκιο του 52χρονου υπαλλήλου επιχείρησης παρασκευής πίσσας που βρισκόταν δίπλα στην κοίτη του χειμάρρου, παρασύρθηκε, χωρίς ωστόσο να ήταν γνωστό αν είχε παραμείνει στο σημείο τη συγκεκριμένη στιγμή.

O Άγγελος Κανιώτης πατέρας ενός παιδιού

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δίδυμος αδερφός του που συμμετείχε από την πρώτη στιγμή στις έρευνες, περίπου στις 5.30 τα ξημερώματα ο Άγγελος τηλεφώνησε σε συνάδελφό του λέγοντας ότι βρέχει καταρρακτωδώς και ότι ο παρακείμενος χείμαρρος είχε φουσκώσει. Από τότε δεν υπήρξε άλλο σημείο ζωής με το κινητό του τηλέφωνο να έχει δείχνει ότι ήταν κλειστό.

Αρχικά εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 52χρονου που είχε παρασυρθεί και αυτό χωρίς να υπάρχει κάποιος ίχνος από τον ίδιο.

Μέσα στο ρέμα η εγκατάσταση της επιχείρησης

Μετά από ώρες βρέθηκε νοτιοδυτικά της Λεπενούς σε έναν κορμό δέντρου σε όρθια θέση και εγκλωβισμένος από άλλα φερτά υλικά. Ίσως να προσπάθησε να κρατηθεί από το δέντρο χωρίς να καταφέρει να επιβιώσει.

Αύριο αναμένεται η νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Πάντως όπως φαίνεται από τις εικόνες εγείρονται πολλά ερωτήματα για το σημείο που έχει εγκατασταθεί η συγκεκριμένη επιχείρηση, ουσιαστικά μέσα στο ρέμα όπου πέρασε ο χείμαρρος.

Δεύτερος νεκρός στην ίδια επιχείρηση

Ο 52χρονος φύλακας είναι ο δεύτερος εργαζόμενος της ίδιας επιχείρησης που χάνει τη ζωή του μέσα σε λίγους μήνες.

Στα τέλη του περασμένου Ιουνίου είχε σημειωθεί μια μεγάλη έκρηξη και φωτιά στην οποία είχε χάσει τη ζωή του ένας 52χρονος εργάτης.

Ο 52χρονος χειριστής του μηχανήματος παραγωγής πίσσας φαίνεται ότι εγκλωβίστηκε σε κοντέινερ μετά την εκδήλωση φωτιάς και την έκρηξη που ακολούθησε.