Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του φρικτού εργατικού δυστυχήματος με θύμα μια 25χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της σε εκκοκκιστήριο σε περιοχή της Λάρισας, όταν εγλκλωβίστηκε σε πρέσα.

Η νεαρή εργαζόμενη εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα τυποποίησης (πρέσα) του εκκοκκιστηρίου, τα ξημερώματα της Δευτέρας (07/10), με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Το πλέον τραγικό στοιχείο της υπόθεσης, όμως, είναι ότι η 25χρονη εργαζόμενη έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια του συζύγου της, ο οποίος εργάζεται επίσης στο εν λόγω εκκοκκιστήριο, καθώς δούλευαν μαζί τη στιγμή της τραγωδίας.

Ο θάνατος ήταν ακαριαίος, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση δέκα πυροσβεστών με τρία οχήματα, για να απεγκλωβιστεί η άτυχη 25χρονη και μητέρα δυο ανήλικων παιδιών.

Πού αποδίδει τον θάνατο της 25χρονης ο σύζυγος της

Ο σύζυγός της, συντετριμμένος από τον αποτρόπαιο θάνατο της συζύγου του που βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του, μίλησε στην ΕΡΤ και υποστήριξε ότι το θανατηφόρο ατύχημα συνέβη όταν έγινε λανθασμένος χειρισμός από έναν άλλο εργαζόμενο στο μηχάνημα τυποποίησης.

Εξαιτίας του εργατικού δυστυχήματος στο εκκοκκιστήριο, ο σύζυγός της θρηνεί για την απώλεια της γυναίκας του με αυτό τον φρικτό τρόπο, καθώς και τα δύο τους παιδιά που έχασαν τόσο πρόωρα τη μητέρα τους.

Το εκκοκκιστήριο που βρίσκεται στο χωριό Πρόδρομος του Δήμου Κιλελέρ ανέστειλε τη λειοτυργία του μετά την τραγωδία, ενώ το απόγευμα της Δευτέραε στο σημείο βρέθηκε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, κ. Γιάννης Σκόκας.

Προανάκριση διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ.