Η συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο ήταν αναμφισβήτητα το απόλυτο event του Σαββατοκύριακου, με την τραγουδίστρια να δίνει τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του κατάμεστου σταδίου. Τη συναυλία της σταρ φυσικά ήταν sold out, καθώς την παρακολούθησαν περισσότεροι από 65.000 θεατές. Μάλιστα, η Άννα Βίσση έκανε λόγο για την «ωραιότερη βραδιά της καριέρας της», και να εμφανίζεται συγκινημένη κατά το τέλος της συναυλίας.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Tzankatian | Drone Operator – Videographer (@d.tzankatian)

Άκρως εντυπωσιακές ήταν και οι εικόνες του Καλλιμάρμαρου από ψηλά, με drone να καταγράφει το ασφυκτικά γεμάτο στάδιο με το πλήθος κόσμου που έσπευσε να απολαύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τραγουδίστριας ζωντανά. Αξιοσημείωτο, βέβαια, είναι και το ποσό που, με πρόχειρους υπολογισμούς, φαίνεται πως εισέπραξε η Άννα Βίσση για τη μεγάλη συναυλία της. Τους υπολογισμούς αυτούς έκανε για εμάς ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» της εκπομπής του, και κατά πως φαίνεται η τραγουδίστρια, σύμφωνα με τον ίδιο, έβγαλε περί τις 800.000 με 1.000.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Διαβάζω ότι το Καλλιμάρμαρο είχε 66.000 κόσμο. Εγώ ξέρω ότι τα εισιτήρια ήταν από 20 ευρώ μέχρι και 70-80 ευρώ. Εγώ σας λέω και 20 ευρώ να είχαν όλα τα εισιτήρια. 66.000 επί 20 ευρώ είναι 1.300.000 ευρώ. Άντε να στοίχισε η παραγωγή -ήταν μια πανάκριβη παραγωγή, εκπληκτική- 300.000 ευρώ, συν το ενοίκιο στο Καλλιμάρμαρο. Η Άννα Βίσση έβαλε ένα εκατομμύριο στην τσέπη. Της αξίζει και με το παραπάνω. Σκεφτείτε πόσο μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να είσαι σε παγκόσμιο επίπεδο. Έβγαλε σε μια βραδιά η Άννα Βίσση, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, ένα εκατομμύριο. Ποιος τα παίρνει αυτά; Δεν υπάρχει Έλληνας τραγουδιστής που να μπορεί να βγάλει τα λεφτά αυτά»

Ο ίδιος, ωστόσο, επανήλθε λίγο αργότερα, αναφέροντας πως ενδεχομένως να έπεσε έξω στο ποσό που υπολόγισε για το κόστος της παραγωγής, λέγοντας: «Μου λέει ο σκηνοθέτης μας ότι το ποσό που ανέφερα για το κόστος της παραγωγής είναι μικρό. Σύμφωνα με όσα είδε εκείνος, το κόστος της παραγωγής πρέπει να ανήλθε στις 400-500 χιλιάδες ευρώ. Άρα, αν η Άννα Βίσση συγκέντρωσε 1.300.000 ευρώ, τα 800 τής έμειναν στην τσέπη».