Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις που είχε στη Βουλή με τους δύο υποψήφιους για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο βουλευτής συναντήθηκε διαδοχικά με το Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα και εξερχόμενος δήλωσε ικανοποιημένος για το περιεχόμενο τους ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν πρόκειται να δηλώσει στήριξη σε κανέναν υποψήφιο.

Μήνυμα για συμμετοχή στην κάλπη

«Είχαμε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συζητήσεις και με τους δύο. Μιλήσαμε για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας, για το πως μπορούμε ν’ ανοίξουμε, να μεγαλώσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επόμενες εθνικές εκλογές», είπε χαρακτηριστικά αμέσως μετά το τέλος των συναντήσεων ο κ. Γερουλάνος.

Την ίδια ώρα πάντως ξεκαθάρισε πως οι συζητήσεις δεν έγιναν με δική του πρωτοβουλία και τόνισε πως εμμένει σε όσα είπε την Κυριακή: «αυτά που είπα το βράδυ της Κυριακής δεν έχουν αλλάξει. Οι ψηφοφόροι έχουν τη δική τους βούλησης και την εκφράζουν στην κάλπη. Η συμμετοχή είναι σημαντική θα ανεβάσει το ΠΑΣΟΚ, θα νομιμοποιήσει τον πρόεδρο, καλώ όλους τους ανθρώπους να έρθουν να ψηφίσουν».

Ο κ. Γερουλάνος τάχθηκε επίσης υπέρ της διεξαγωγής του debate και σημείωσε με νόημα πως στις συναντήσεις που είχε δεν συζήτησε το ενδεχόμενο της αξιοποίησης του την επόμενη μέρα. «Τον δικό μου ρόλο θα τον επιλέξει ο πρόεδρος που θα εκλεγεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δούκας: Πολύ καλή συνάντηση- το μήνυμα της κάλπης είναι η αλλαγή

Δηλώσεις αμέσως τη συνάντηση έκανε και ο υποψήφιος, πρόεδρος Χάρης Δούκας, ο οποίος τόνισε το εξαιρετικό κλίμα αλλά και την ανάγκη να γίνουν τομές για τη χώρα με την ανακατεύθυνση της οικονομικής και κοινωνικής δικαιοσύνης.

«Το μήνυμα της κάλπης είναι ξεκάθαρο, να αλλάξουμε τώρα και θα αποτυπωθεί την Κυριακή των εκλογών», σημείωσε με νόημα.