Το απόγευμα της Δευτέρας κυκλοφόρησε η είδηση ότι γνωστός τραγουδιστής προσέφυγε στη Δικαιοσύνη εις βάρος θαυμάστριάς του με τον ισχυρισμό ότι τον παρενοχλούσε συστηματικά. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής έκανε μήνυση εις βάρος της 47χρονης γυναίκας για διατάραξη οικιακής ειρήνης, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για stalking. Λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό και το όνομα του τραγουδιστή: είναι ο Γιάννης Πλούταρχος.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η γυναίκα φέρεται να πήγαινε έξω από το σπίτι του γνωστού τραγουδιστή, χτυπούσε επανειλημμένα το κουδούνι του και παρέμενε έξω από την οικία του, βραδινές ώρες μέχρι τα ξημερώματα, και του άφηνε ερωτικά γράμματα στα όρια της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, τα οποία τα συνόδευε με προσωπικά της αντικείμενα.

Για αυτή την υπόθεση κλήθηκε να μιλήσει η συνήγορος της κατηγορούμενης, Πωλίνα Βέλτση, η οποία το πρωί της Τρίτης ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day».

«Η εντολέας μου ήταν πραγματικά ερωτευμένη και ήταν σε μια ευάλωτη στιγμή της ζωής της και είχε απλά ερωτευτεί. Είχε επηρεαστεί από τη δημοφιλία του τραγουδιστή από το ερωτικό ρεπερτόριό του, από το χαμηλό του προφίλ» ανέφερε η δικηγόρος και συμπλήρωσε: «Ήταν αγνοί οι σκοποί της, γιατί πράγματι ήθελε να συνάψει μαζί του έναν συναισθηματικό δεσμό.  Έχει μετανιώσει και θα ζητήσει συγγνώμη. Σκοπός της δεν ήταν να τρομοκρατήσει. Είναι μια γυναίκα που ζούσε έναν μονόπλευρο έρωτα».

Λίγο αργότερα η Πωλίνα Βέλτση εμφανίστηκε και στην εκπομπή «Το Πρωινό», αλλά η συζήτηση δεν ήταν ακριβώς ήρεμη. Η δικηγόρος αποφάσισε να διακόψει την σύνδεσή της μετά από παρεμβάσεις που γίνονταν στην κουβέντα.  «Αν συνεχίσετε να με διακόπτετε, θα διακόψω τη σύνδεση. Θα διακόψω τη σύνδεση, είναι η τελευταία φορά. Είστε αναιδής αυτή τη στιγμή. Αν δεν με αφήνετε να ολοκληρώνω… Λοιπόν, γεια σας, γεια σας», είπε η δικηγόρος.

Η κίνησή της έφερε την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος είπε:  «Αν έχουν μάθει να πηγαίνουν αλλού και να τους γλείφουνε, εδώ θα τους ρωτάμε. Εμείς εδώ ρωτάμε, δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Αν δεν τους αρέσουν οι ερωτήσεις και πάνε αλλού και κάνουν θεωρητικές κουβέντες».