Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα ήταν σήμερα η Μπέσσυ Μάλφα. Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του MEGA «Έχω παιδιά», η οποία κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21:00, έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη.

«Περίμενα μία τέτοια δουλειά γιατί τα τελευταία χρόνια είμαι επιλεκτική. Το σενάριο της σειράς «Έχω παιδιά» έχει τη γλώσσα που αγαπώ. Έχει ωραία ελληνικά, λεπτό χιούμορ. Χάρηκα πολύ μόλις το διάβασα», ανέφερε αρχικά.

Η Μπέσσυ Μάλφα, η οποία υποδύεται την Αντιγόνη Παπαπαναγιώτου, μία υπερδραστήρια δικηγόρο και γιαγιά, σημείωσε για τον ρόλο της στη σειρά: «Μου άρεσε πολύ το επάγγελμα της δικηγόρου. Η Αντιγόνη Παπαπαναγιώτου είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, είναι καθηγήτρια στη Νομική Αθηνών. Επίσης, το να είσαι γιαγιά για μένα είναι πολύ σημαντικό γιατί έχασα νωρίς τη μητέρα μου και ήταν μια υπέροχη γιαγιά. Οπότε έχω τις καλύτερες εικόνες και σκέψεις». Και συμπλήρωσε: «Η γυναίκα του 2024 μπορεί να έχει και δισέγγονα, αν έχει μία ζωή γεμάτη. Μπορεί να έχει τα πάντα ή να μην έχει και τίποτα. Σίγουρα όμως έχει τον εαυτό της και τον ψάχνει. Τη δύναμή της, την ακεραιότητά της».

Για το αν το φύλο της καθόρισε συμπεριφορές στο χώρο της υποκριτικής, αποκάλυψε: «Οι άντρες έχουν περισσότερα προνόμια. Παίζει ρόλο και αν είσαι πεισματάρης, επίμονος και διεκδικείς αυτά που θες.  Εγώ πάλεψα πάρα πολύ για να κατακτήσω όσα ήθελα, αλλά με άκουγαν οι άνθρωποι. Μία δυναμική γυναίκα είναι σκύλα, ενώ ένας δυναμικός άντρας είναι λεβέντης», και τόνισε ότι νιώθει ελεύθερη όταν συναντά καθαρά μάτια και μπορεί να είναι ο εαυτός της.

Η ηθοποιός απάντησε και στο αν έχει αυστηρούς κριτές: «Οι γνώμες μας στο σπίτι είναι πάντα με αγάπη και θαυμασμό. Αυτός που σε αγαπάει πρέπει να στο πει, αν κάτι δεν είναι καλό και δεν του αρέσει. Πρέπει να ακούμε αν είναι με ευγένεια και αγάπη».

Μιλώντας για τα παιδιά της, που έχουν ακολουθήσει και αυτά τον δρόμο της υποκριτικής, η ηθοποιός ανέφερε ότι φρόντισε να έχουν τα εφόδια. «Μουσική, χορό, υποκριτική, θέατρο, με την έννοια του να είναι καλλιεργημένα. Να αποκτήσουν μία κοινωνική και πνευματική μόρφωση».

Ακόμα, αναφέρθηκε στην απόσταση που έχει πάρει από τα media. «Όταν δεν έχω να πω κάτι δεν θα πω. Έχω κρατήσει μία απόσταση γιατί πρώτον αν πω κάτι την επόμενη μέρα θα ξεχαστεί, γιατί δεύτερον δίνουμε τροφή σε αυτούς που δεν έχουν ζωή και πρέπει να αποκτήσουν και τρίτον δεν μου αρέσουν τα θέματα που ασχολούμαστε ενώ συμβαίνουν τραγικά πράγματα γύρω μας. Για εμένα πιο έντονη είναι η εποχή με το Me Too. Δεν πρέπει να ξεχαστεί».

Η Μπέσσυ Μάλφα αναφέρθηκε και στην απώλεια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα: «Eίναι πολύ σημαντική για μένα η παράσταση που θα γίνει στο Παλλάς για τον Μίμη Πλέσσα, από τις 10 μέχρι τις 20 του μήνα. Θα τραγουδήσουμε υπέροχα τραγούδια, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη. Δεν θέλω να πω περισσότερα, βιώνω μια απώλεια πολύ δύσκολη για μένα, γιατί ήταν, με έναν τρόπο, ο δάσκαλός μου. Η Λουκίλα, βλέπεις ότι χάνω και τα λόγια μου, είναι πολύ φίλη μου, και θα είμαστε εκεί με πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες. Είναι μια πολύ σημαντική βραδιά για όλη την Ελλάδα».

«Έχω παιδιά», Πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21:00 στο MEGA.