Τρεις δεκαετίες τηλεοπτικής πορείας που στέφθηκαν με επιτυχίες, βραβεία και διακρίσεις. Η μακροβιότερη εκπομπή έρευνας «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, επιστρέφει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 23:20, στο MEGA, ανανεωμένη και καθ’ όλα έτοιμη να συνεχίσει, εμπεριστατωμένα και μεθοδικά, τη διαλεύκανση εγκλημάτων και εξαφανίσεων, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει να κάνει τόσο αποτελεσματικά.

Η συμβολή του «Τούνελ» στη λύση μυστηρίων που δυσκόλεψαν ακόμα και την Ελληνική Αστυνομία υπήρξε καθοριστική στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων.  Υποθέσεις – σταθμοί στην πορεία της εκπομπής που φωτίστηκαν επιτυχώς, έχουν μείνει ανεξίτηλες στο μυαλό και τη συνείδηση της κοινωνίας.

Φέτος, το «Φως στο Τούνελ» στρέφει το βλέμμα μπροστά, ερευνώντας νέες ιστορίες που θα συγκλονίσουν, με συνοδοιπόρο όπως πάντα το τηλεοπτικό κοινό.

«H φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι ξεχωριστή για μας. Τρεις δεκαετίες ‘Τούνελ’. Τριάντα σεζόν γεμάτες έρευνα, αγωνίες, συγκινήσεις, ανατροπές, φως… Μια ολόκληρη ζωή ταυτισμένη με την αδιάκοπη μάχη για την αλήθεια. Με την ίδια προσήλωση και συνέπεια συνεχίζουμε το συναρπαστικό ταξίδι στην έρευνα, με επίκεντρο τις περίεργες εξαφανίσεις συνανθρώπων μας, τους μυστηριώδεις θανάτους και τις ανεξιχνίαστες δολοφονίες. Παραμένει στόχος μας να βρίσκουμε λύσεις σε βασανιστικούς γρίφους και να “ξεθάβουμε” υποθέσεις που κάποιοι τις κρατούν στο σκοτάδι. Με τους τηλεθεατές συμπαραστάτες και εθελοντές στις δύσκολες αναζητήσεις μας, βοηθήσαμε να εξιχνιαστούν 28 άγριες δολοφονίες που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη. Οι περισσότερες από αυτές είχαν φτάσει στην εκπομπή ως απλές εξαφανίσεις. Εντοπίσαμε γύρω στους 1.900 αγνοούμενους ανοίγοντάς τους ένα παράθυρο για μια νέα αρχή στη ζωή τους. Φέτος θα ξεπεράσουμε τις χίλιες εκπομπές. Δεν κάνουμε απολογισμό, κοιτάμε μπροστά και είμαστε  εδώ με νέες αποκαλύψεις και υποθέσεις που θα συγκλονίσουν», δηλώνει η Αγγελική Νικολούλη λίγο πριν ξεκινήσει το επετειακό «Φως στο Τούνελ».

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:20

#FosStoTounel