H  Tesla λανσάρει  στην ελληνική αγορά το Model 3  Long Range με πίσω κίνηση που προσφέρει και τη μεγαλύτερη αυτονομία! Ειδικότερα, το νέο, ηλεκτρικό μοντέλο προσφέρει αυτονομία 702 χλμ. (WLTP) και κατανάλωση 12.5 kWh/100 χλμ..

Διαθέσιμο στην Ελλάδα από 44.990 €, το Model 3 Long Range με πίσω κίνηση είναι το πιο αποδοτικό EV στην Ευρώπη σήμερα και διαθέτει την καλύτερη σχέση τιμής προς αυτονομία στην αγορά EV στην Ελλάδα). 

Το Model 3 Long Range με πίσω κίνηση φέρει  οθόνη 8″ της δεύτερης σειράς, παρέχει εύκολη πρόσβαση στο σύστημα ελέγχου κλιματισμού, καθώς και ψυχαγωγία για τους επιβάτες στα πίσω καθίσματα. Οι επιβάτες στα μπροστινά καθίσματα μπορούν να απολαύσουν την πρόσθετη άνεση των αεριζόμενων καθισμάτων, ενώ τα θερμαινόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα προσφέρουν ζεστασιά όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν.

Το Model 3 Long Range με πίσω κίνηση έχει δυνατότητα πρόσβασης σε 10.000 σταθμούς Tesla Supercharger στην Ευρώπη –στο πλαίσιο του μεγαλύτερου και πιο αξιόπιστου δικτύου εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης στον κόσμο– οι επιλογές για εξορμήσεις τα σαββατοκύριακα θα είναι απεριόριστες.

Το Model 3 Long Range με πίσω κίνηση διατίθεται πλέον στην Ελλάδα από 44.990 €