Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία στην Ημαθία για άνδρα σε αμόκ που ταμπουρώθηκε σπίτι του στον 4ο όροφο. Υπάρχει φόβος ότι ο άνδρας θα αποπειραθεί να πέσει από το μπαλκόνι βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει το makthes.gr, πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα που έχει ταμπουρωθεί στο διαμέρισμά του στην Αλεξάνδρεια, όπου ζει μαζί με τη μητέρα του.

Το συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες το βράδυ, όταν ο άνδρας ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση κλείδωσε τη μητέρα του έξω από το διαμέρισμα.

Αν και ο ίδιος δεν βρίσκεται στο μπαλκόνι αλλά παραμένει στο εσωτερικό του σπιτιού, εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να κάνει κακό στο εαυτό του πέφτοντας στο κενό.

Ημαθία: Έξω από το διαμέρισμα ειδικός διαπραγματευτής

Το περιστατικό έγινε γνωστό στην Αστυνομία, μετά την καταγγελία στην οποία προχώρησε η μάνα του 45χρονου. Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν άμεσα έξω από την οικία όπου παραμένουν από χθες.

Εκτός από τους άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που βρίσκονται επί τόπου, έχει σπεύσει και ειδικός διαπραγματευτής. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος έχει στηθεί ειδικό στρώμα για την περίπτωση που ο 45χρονος επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του.