Άγριο σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών χθες, το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Λάρισας, όταν δύο άντρες λογομάχησαν έντονα, με τον έναν μάλιστα να μην διστάσει να κυνηγήσει τον άλλον και να εκτοξεύσει προς το μέρος του ακόμα και τσιμεντόλιθο.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του οnlarissa.gr, το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν για άγνωστη ως στιγμής αιτία, οι δύο άνδρες άρχισαν να καβγαδίζουν έντονα εκτοξευοντας ύβρεις από τον πεζόδρομο της οδού Παπαναστασίου.

Γρήγορα τα «αίματα άναψαν», με τους εμπλεκόμενους να ξεκινούν κυνηγητό προς την Κεντρική πλατεία, με τον έναν μάλιστα εκ των δύο να μην διστάζει να αρπάξει τσιμεντόλιθο από τα οδικά έργα που εκτελούνται στη συμβολή των οδών Κύπρου και Παπαναστασίου και να το εκτοξεύσει προς τη μεριά του δεύτερου, με τη βολή του ευτυχώς να μην βρίσκει τον στόχο της.

Αστυνομικοί, έχοντας ενημερωθεί για το συμβάν, έσπευσαν στο σημείο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εντοπίσουν τους δύο εμπλεκομένους, οι οποίοι διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

YouTube video player