Στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί η Καίτη Γκρέυ από το βράδυ της Τρίτης 8 Οκτωβρίου. Η γνωστή τραγουδίστρια που έχει συμπληρώσει τα 100 χρόνια ζωής, είναι γνωστό ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας.

Τι δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ

Τις προηγούμενες ημέρες, η εγγονή της Καίτης Γκρέυ, Αγγελική Ηλιάδη, επιβεβαίωσε την είδηση πως η σπουδαία τραγουδίστρια βρίσκεται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να μεταφέρει περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της καθώς δεν είχε λάβει την απαραίτητη ενημέρωση από τους γιατρούς.

«Βρίσκεται στο νοσοκομείο. Μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης 8/10. Εγώ δεν έχω πάει στο νοσοκομείο ακόμη. Περιμένω τον μικρό μου γιο να γυρίσει από το σχολείο για να πάμε στο νοσοκομείο, να δούμε κι εμείς τι γίνεται. Μέχρι να μιλήσουμε με τους γιατρούς δε μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω. Καλύτερα να μην πούμε κάτι παραπάνω πριν μας ενημερώσουν οι γιατροί για το τι ακριβώς συμβαίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ.

Τι δήλωσε ο Κώστας Ηλιάδης για την Καίτη Γκρέυ

Σήμερα όμως, ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης, μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno», με σκοπό να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της. Ο Κώστας Ηλιάδης, είπε στην εκπομπή του MEGA για την Καίτη Γκρέυ, που υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, πως τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα για την υγεία της.

«Είναι κρίσιμη η κατάσταση, δεν έχει επαφή. Κάποια στιγμή μίλησε, είπε ένα ‘γεια’. Οι γιατροί λένε ότι είναι κρίσιμα τα δύο πρώτα 24ωρα και επειδή είναι εγκεφαλικό πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί και αν θα επιστρέψουν κάποιες τιμές και όλα αυτά τα ιατρικά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ηλιάδης, ενώ είπε πως η Καίτη Γκρέυ έχει ξαναπεράσει αντίστοιχη περιπέτεια υγείας και κατά το παρελθόν .

Κατά το τέλος της συνέντευξης ο εγγονός της ερμηνεύτριας του «Ξένα χέρια» είπε πως οι γιατροί της δεν είναι αρκετά αισιόδοξοι. «Από την πρώτη ημέρα που μιλήσαμε, τώρα, σήμερα έχει κάποια βελτίωση. Είναι κρίσιμη η κατάσταση, είναι και άλλα πραγματάκια υγείας που υπάρχουν, τα οποία υπήρχαν και πριν», δήλωσε.