H Ευρώπη ανατρίχιασε με τα όσα πέτυχε η Ελλάδα στο Γουέμπλεϊ. Η ανάρτηση της εθνικής, μετά το τέλος του ματς, μιλάει από μόνη της…

Η Ελλάδα σε μια σπουδαία βραδιά που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην Ιστορία επικράτησε για πρώτη φορά των Βρετανών, με τους Έλληνες διεθνείς να κάνουν τα πάντα και να αφιερώνουν τη νίκη στον αδικοχαμένο, Τζορτζ Μπάλντοκ.

«Για σένα…» ήταν το ανατριχιαστικό μήνυμα της Εθνικής, με τους έλληνες διεθνείς να πανηγυρίζουν κρατώντας φανέλα του Μπάλντοκ και δείχνοντας τα μαύρα περιβραχιόνιά τους.

Δείτε την ανάρτηση

Ανατρίχιασε όλη η Ευρώπη

Όλα συνέβησαν στο 2ο ημίχρονο. Αρχικά ο Παυλίδης έβαλε σε θέση οδηγού την Ελλάδα.

Στο 49ο λεπτό μετά την κίνηση του Κουλιεράκη η μπάλα πήγε στον Παυλίδη. Ο στράικερ της Μπενφίκα έκανε εξαιρετική κίνηση ανάμεσα σε 3 παίκτες και με πολύ καλό τελείωμα έγραψε το 0-1 και στη συνέχεια έδειξε τον ουρανό για να αφιερώσει το τέρμα του στον αδικοχαμένο Μπάλντοκ σε στιγμές που προκαλούν ανατριχίλα.

Τα χαμόγελα έσβησαν για λίγο, όταν, εκεί που δεν είχε φανεί παρά ελάχιστα ο Μπέλινγκχαμ έδειξε την ποιότητά του. Στο 87ο λεπτό με πολύ καλή προσπάθεια και σουτ του έκανε το 1-1 με τον Βλαχοδήμο να βρίσκει τη μπάλα αλλά να μην μπορεί να τη συγκρατήσει.

Και εκεί που οι Αγγλοι δεν το περίμεναν ο Παυλίδης τους… χτύπησε ξανά για το 1-2. Η μπάλα έμεινε στην περιοχή των Αγγλων και κατέληξε στον Παυλίδη που με νέα φοβερή κίνηση και τελείωμα έκανε το 1-2, γράφοντας ιστορία!

Μια βραδιά που θύμισε εποχές 2004 και που θα θυμούνται όλοι οι Έλληνες για πολλά χρόνια!