Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια σήμερα μίλησαν.

Κριός

Κριέ μου, το Σάββατο είναι εδώ για επουλώσει πληγές του παρελθόντος σου. Σήμερα θα κάνεις διαλόγους με αγαπημένα σου πρόσωπα που θα σου δώσουν δύναμη για να κάνεις νέα, φιλόδοξα σχέδια.

Στα θετικά: Νιώθεις ξανά την ορμή και την αποφασιστικότητα να προχωρήσεις μπροστά με νέα όνειρα.

Στα αρνητικά: Σήμερα θα πάνε όλα καλά.

Ταύρος

Καλέ μου Ταύρε, σήμερα η ημέρα σε εμπνέει να παλέψεις για κάτι που πιστεύεις πραγματικά. Το Σάββατο είναι η μέρα που θα πάρεις επιτέλους μια ανάσα.

Στα θετικά: Σήμερα είναι μια καλή μέρα και για τα ερωτικά και για τα επαγγελματικά σου.

Στα αρνητικά: Μπορείς να απολαύσεις μια ημέρα γαλήνης.

Δίδυμος

Δίδυμε, το Σάββατό σου θα είναι γεμάτο συναντήσεις και συζητήσεις – το καλύτερό σου, δηλαδή. Μέσα στην ημέρα κάνεις μία γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, με κάποιο άτομο που θα σου προσφέρει ενθουσιασμό και νέα προοπτική.

Στα θετικά: Μια ανανεωτική αύρα διαπνέει τις σχέσεις σου σήμερα, καθώς μέσω της συζήτησης θα επικοινωνήσεις και θα συνδεθείς βαθύτερα με τους άλλους. Στα επαγγελματικά σου επίσης η ημέρα σου φέρνει ευκαιρίες για σταθερότητα και κέρδος.

Στα αρνητικά: Δεν σε περιμένουν κακά μαντάτα σήμερα.

Καρκίνος

Σαββατάκι σήμερα, Καρκίνε μου, και επιτέλους σταματάς να κρατάς τον εαυτό σου στο εδώλιο και να τον κρίνεις αυστηρότερα από όσο του αξίζει κι αντέχει. Είναι μια καλή μέρα για να στήσεις νέες συμμαχίες και να προωθήσεις τον εαυτό σου.

Στα θετικά: Και στα ερωτικά και στα επαγγελματικά σου, αφήνεις πίσω σου τις ανασφάλειες κι επιδιώκεις αυτό ακριβώς που θεωρείς ως ιδανικό.

Στα αρνητικά: Το μόνο αρνητικό είναι η στάση που κρατούσες κατά το παρελθόν απέναντι στον εαυτό σου. Από σήμερα, όμως, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν.

Λέων

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα είναι μια πολύ τυχερή μέρα για εσένα. Σου εμφανίζονται ευκαιρίες πραγματικά από το πουθενά και καλά θα κάνεις να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Στα θετικά: Θα έρθεις πιο κοντά στον αληθινό σου εαυτό.

Στα αρνητικά: Πρόσεξε κατά τις απογευματινές ώρες γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να σε παραπλανήσει με ψέματα.

Παρθένος

Αγαπημένε μου Παρθένε, σήμερα η ημέρα σε οδηγεί στο να μην επιδιώξεις εκείνη την επανασύνδεση με κάποιο άτομο από το παρελθόν σου που σκεφτόσουν εδώ και καιρό. Το Σάββατο είναι η μέρα που θα πάρεις απόφαση πως ό,τι ανήκει στο παρελθόν σου είναι αδιάφορο.

Στα θετικά: Είσαι έτοιμος για νέα ξεκινήματα και νιώθεις την ανάγκη για μια νέα αγάπη να ανθίζει μέσα σου κάθε λεπτό σα λουλούδι.

Στα αρνητικά: Αισθάνεσαι μια μικρή επαγγελματική ανασφάλεια.

Ζυγός

Ζυγέ μου, σήμερα είναι η ημέρα που θα βάλεις σε μια τάξη τα ασυμμάζευτα. Είναι η στιγμή που μπορείς να βρεις λύσεις σε συναισθηματικά διλήμματα και να αποκαταστήσεις την αρμονία.

Στα θετικά: Σήμερα βάζεις τάξη στις εσωτερικές σου σκέψεις και να επαναφέρεις την προσωπική κυριαρχία σου.

Στα αρνητικά: Τα επαγγελματικά σου μοιάζουν σαν ένα πεδίο μάχης, αλλά  σήμερα θα αποδείξεις πως εσύ είσαι ο στρατηγός που γνωρίζει πως να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες και θα ανταμειφθείς.

Σκορπιός

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα η καχυποψία  που σου τρώει την ψυχή τις τελευταίες μέρες αρχίζει να καταλαγιάζει και τη σκυτάλη παίρνει η λογική. Παράλληλα, η λίμπιντός σου βρίσκεται στα ύψη.

Στα θετικά: Οι οικονομικές σου επιλογές σε οδηγούν σε μια περίοδο ευημερίας.

Στα αρνητικά: Οι σχέσεις και οι επαφές σου έχουν μια κάποια ένταση σήμερα.

Τοξότης

Τοξότη μου, το Σάββατο είναι εδώ και σε βρίσκει πιο φιλόδοξο από ποτέ. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου καθώς οι ιδέες σου γίνονται μια-μια πραγματικότητα.

Στα θετικά: Μην φοβάσαι να επενδύσεις στο μέλλον, και ερωτικά και επαγγελματικά.

Στα αρνητικά: Τίποτα το αρνητικό δε θα σε βρει σήμερα. Διασκέδασέ το!

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, σήμερα είσαι το επίκεντρο παντού και σε κάθε στιγμή. Κλέβεις την προσοχή όλων με την δημιουργικότητά σου και την αισιοδοξία σου.

Στα θετικά: Τα οικονομικά σου σταθεροποιούνται και κάθε σου προσπάθεια ανταμείβεται.

Στα αρνητικά: Αισθάνεσαι έναν φόβο απογοήτευσης από σημαντικά για σένα άτομα.

Υδροχόος

Το Σάββατο σου είναι γεμάτο ζωή, Υδροχόε. Σήμερα ασχολείσαι με το παρελθόν σου αποστασιοποιημένα  κι έτσι αναγεννιέσαι από τις στάχτες σου.

Στα θετικά: Στα επαγγελματικά σου, μια φρέσκια, καινοτόμα προσέγγιση θα σου αποδώσει καρπούς.

Στα αρνητικά: Δεν έ3χεις αρνητικές όψεις σήμερα.

Ιχθύς

Αγαπημένε μου Ιχθύ, το Σάββατο αυτό σημαίνει για εσένα ειρήνη και αρμονία. Σήμερα επουλώνεις συναισθηματικές πληγές και βρίσκεις την ισορροπία που αναζητάς στις σχέσεις και τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η οικογένειά σου αποτελεί το θεμέλιο που έχεις ανάγκη.

Στα θετικά: Περνάς όμορφες στιγμές με την οικογένειά σου.

Στα αρνητικά: Τα οικονομικά σου δεν είναι όσο σταθερά θα ήθελες.