Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε λίγο πριν τις 10:30 πμ στο Ίλιον στην αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου «Βασίλειος Κουκουβίνος».

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε ξανά την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι το κόμμα είναι ξανά στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής του τόπου μετά από αγώνες και μεγάλη προσπάθεια.

Ανδρουλάκης: Σήμερα ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας. Για τη μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη που θα ανταποκριθεί στις νέες προσδοκίες του ελληνικού λαού

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας ότι «τα δύσκολα είναι πίσω μας και τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Ανδρουλάκης

Φωτογραφία: Αλέξανδρος Γαστεράτος

Αναλυτικά η δήλωση Ανδρουλάκη

«Σήμερα το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής του τόπου. Κι αυτό δεν μας χαρίστηκε. Το πετύχαμε με αγώνα με κόπο και προσπάθεια.

Και θέλω να ευχαριστήσω γι’ αυτό τους χιλιάδες απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, που πάλεψαν τα πιο δύσκολα χρόνια σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Σήμερα ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Γιατί τα δύσκολα είναι πίσω μας και τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Σήμερα ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας. Για τη μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη που θα ανταποκριθεί στις νέες προσδοκίες του ελληνικού λαού.

Για μια πατρίδα πιο ισχυρή και για μια κοινωνία πιο δίκαιη», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ κλείνουν στις 7μμ. Μέχρι τις 11πμ είχαν ψηφίσει συνολικά 62.023 φίλοι και μέλη της παράταξης, αριθμός μειωμένος κατά 5.55% σε σχέση με τους ψηφίσαντες του πρώτου γύρου.

Φωτογραφία: Αλέξανδρος Γαστεράτος

Δείτε live στο in την τελική αναμέτρηση μεταξύ Ανδρουλάκη και Δούκα στις εκλογές ΠΑΣΟΚ