Μία δολοφονία αδιανόητης βιαιότητας σημειώθηκε στο Κεντάκι στις ΗΠΑ, με μία γυναίκα να σκοτώνει τη μητέρα της, να διαμελίζει τη σορό της και στη συνέχεια να μαγειρεύει μέλη του νεκρού σώματος.

Η 32χρονη Τοριλένα Φίλντς, που κατηγορείται για κακοποίηση πτώματος, παρεμπόδιση κυβερνητικών επιχειρήσεων και αλλοίωση φυσικών στοιχείων, διέπραξε το φρικτό έγκλημα στο σπίτι της στο Mount Olivet.

Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα στις ΗΠΑ

Ένας εργολάβος που έφτασε στο σπίτι για να κάνει κάποιες εργασίες για τη μητέρα της γυναίκας βρήκε μέλη σώματος και κάλεσε την αστυνομία.

Όπως είπε ο ίδιος στις αρχές, η Τράντι Φίλντς δεν άνοιξε την πόρτα όταν έφτασε και, όταν πήγε στο πίσω μέρος του σπιτιού, βρήκε έναν σωρό από μαλλιά που φαινόταν να της ανήκουν, μαζί με ένα ματωμένο στρώμα και σημάδια από σύρσιμο στο γρασίδι.

Σε κλήση αναφέρεται ότι η αστυνομία βρήκε ένα «διαμελισμένο σώμα» στο σπίτι την Τρίτη, το οποίο βρισκόταν κοντά σε ένα «ματωμένο στρώμα»

Ακολούθησε τα σημάδια στην πίσω αυλή, όπου βρήκε αυτό που φαινόταν να είναι το διαμελισμένο σώμα της Φίλντς πεσμένο στο έδαφος.

Σε κλήση αναφέρεται ότι η αστυνομία βρήκε ένα «διαμελισμένο σώμα» στο σπίτι την Τρίτη, το οποίο βρισκόταν κοντά σε ένα «ματωμένο στρώμα» και βρήκε επίσης αίμα στην πίσω βεράντα, σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό WLWT.

Ανακάλυψε επίσης «πολλαπλά μέλη του σώματος και όργανα» μέσα σε ένα διπλωμένο στρώμα, αλλά και μαγειρεμένα ανθρώπινα μέλη μέσα σε μια κατσαρόλα, που ήταν ακόμα ζεστή στο φούρνο της κουζίνας.

Σημειώνεται ότι όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι η Τοριλένα Φίλντς το αρνήθηκε και χρειάστηκε να γίνει χρήση δακρυγόνων.  Η 32χρονη ήταν γεμάτη αίματα στο πρόσωπο, στα χέρια και στα ρούχα της.

Woman Casting Spells Found Cooking Body Parts On Stove: Police