Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια σήμερα μίλησαν.

Κριός

Τα είχες αφήσει τα πράγματα στη ζωή σου να αιωρούνται για αρκετό καιρό. Ωστόσο, σήμερα, έχεις ξυπνήσει αποφασισμένος να ξεκαθαρίσεις με όλα όσα σε ενοχλούν. Ναι, είσαι από αυτά τα ζώδια. Ξέρεις τι θέλεις, ξέρεις τι δεν θέλεις και δεν θα αφήσεις άλλο τον χρόνο να περνάει. Μείνει στους στόχους που έχεις θέσει.

Στα θετικά: Διεκδικείς στα επαγγελματικά αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν: και το κάνεις με αποφασιστικότητα.

Στα αρνητικά: Αυτό το ξεκαθάρισμα αναμένεται να «πάρει μπάλα» και τις σχέσεις σου. Μην υποκύψεις.

Ταύρος

Ψάχνεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και αυτόν θα τον κυνηγήσεις σήμερα. Δεν είναι τόσο ότι θέλεις να χαλαρώσεις, αλλά να σκεφτείς μόνος σου και καθαρά το τι θα κάνεις από εδώ και πέρα. Υπήρχαν αρκετές εντάσεις στα προσωπικά σου τελευταία και πλέον ξέρεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις κάποιες αποφάσεις.

Στα θετικά: Έχεις τη δυνατότητα να αφήσεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις στην άκρη και αυτό σε βοηθάει να σκεφτείς καθαρά.

Στα αρνητικά: Κάποια στενά σου πρόσωπα σου προκαλούν ένταση και ξέρεις πολύ καλά ότι πρέπει να πάρεις αποστάσεις.

Δίδυμος

Η μέρα ξεκινάει γεμάτη διάθεση για να κάνεις πράγματα. Έχεις ενέργεια μέσα σου, θέλω να «τρέξεις» δουλειές που έχουν μείνει πίσω και παράλληλα να βγεις με φίλους και να περάσεις ωραία. Καλά ακούγονται όλα αυτά, απλά μην βιαστείς. Μπορείς να τα προλάβεις όλα μέσα στη μέρα.

Στα θετικά: Το ερωτικό σου mood βρίσκεται στα ύψη.

Στα αρνητικά: Κάποιες συζητήσεις με συνεργάτες σου δεν θα εξελιχθούν όπως θα ήθελες.

Καρκίνος

Εδώ και καιρό έχεις πάρει την απόφαση για αλλαγές στη ζωή σου. Το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν βρίσκεις την κατάλληλη στιγμή. Ωστόσο ο χρόνος κυλάει αντίστροφα πλέον: ή θα κάνεις αλλαγές στη ζωή σου ή θα σπάσουν τα νεύρα σου. Και είσαι πολύ κοντά στο δεύτερο.

Στα θετικά: Η προσωπική σου ζωή σου δίνει αυτή την ασφάλεια και ισορροπία που έχεις ανάγκη.

Στα αρνητικά: Η επαγγελματική σου ζωή μοιάζει να προχωράει με δυσκολίες. Κάθε μέρα όλο και περισσότερες.

Λέων

«Ο τολμών νικά» λέει ο σοφός λαός και, όπως καταλαβαίνεις, ήρθε ο καιρός να τολμήσεις κι εσύ. Ωραία τα σχέδια που κάνεις στο μυαλό σου, ωστόσο κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβεις και δράση. Μην διστάσεις να πάρεις ρίσκα, έστω κι αν δεν είσαι σίγουρος για κάποια.

Στα θετικά: Η σιγουριά που σου προσφέρουν οι κοντινοί σου άνθρωποι, θα σου δώσουν το αίσθημα της ηρεμίας που έχεις ανάγκη.

Στα αρνητικά: Να είσαι έτοιμος να μην σου βγουν όλα τα ρίσκα – συμβαίνει αυτό.

Παρθένος

Είσαι σε καλό… φεγγάρι. Πάνω κάτω, δηλαδή. Με τη δουλειά τα έχεις βρει (για την ώρα), οι προσωπικές σας σχέσεις είναι στα καλύτερά τους. Ωστόσο, κάποιες σκέψεις σε πρόσωπα από τα παλιά σε κάνουν να έχεις εγκεφαλικά πισωγυρίσματα. Πρέπει να δείξεις χαρακτήρα και να αποφασίσεις τι θέλεις. Μια και καλή.

Στα θετικά: Μετά από καιρό νιώθεις ότι έχεις βρει τον δρόμο σου.

Στα αρνητικά: Τα οικονομικά σου προκαλούν ένα μικρό άγχος και δυσκολεύουν τα σχέδιά σου.

Ζυγός

Είσαι από αυτούς που θέλουν να τα κάνουν όλα μαζί και τώρα. Ωστόσο, κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίζεις να βάζεις τα πράγματα σε σειρά και να βλέπεις τι είναι προτεραιότητα. Μίλα με τους συνεργάτες και τους δικούς ανθρώπους, βάλε μια τάξη στην καθημερινότητά σου και λίγο συγκεντρώσου.

Στα θετικά: Παίρνεις πρωτοβουλίες σε κάποια ζητήματα, δείχνοντας σε όλους ότι πατάς γερά στα πόδια σου.

Στα αρνητικά: Δεν σου βγαίνει πολύ η συζήτηση αυτή την περίοδο και αυτό δυσκολεύει την επικοινωνία σου με τους άλλους.

Σκορπιός

Μια ακόμα περίεργη μέρα; Ναι, οκ, είσαι συνηθισμένος από αυτά. Μην μένεις στο τι έγινε, αλλά άρχισε να βλέπεις το τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Το καλό είναι ότι τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν τον δρόμο τους και αργά ή γρήγορα θα φύγει αυτή η πίεση που νιώθεις.

Στα θετικά: Βρίσκεις επιτέλους λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, χωρίς να χρειάζεται να γίνεις χίλια κομμάτια.

Στα αρνητικά: Το τέλος μιας σχέσης δεν είναι ποτέ εύκολο. Όσο σωστό κι αν μοιάζει.

Τοξότης

Και είχες να ξεκινήσεις μια μέρα με τόσο καλή διάθεση. Πιστεύεις πώς ότι και να δοκιμάσεις σήμερα θα σου βγει – από τα ερωτικά μέχρι τα επαγγελματικά. Λες αυτά που νιώθεις, κάνεις τις κινήσεις που θέλεις, απλά καλό είναι να έχεις και λίγο μέτρο στον αυθορμητισμό σου.

Στα θετικά: Προχωράς κάποιες ιδέες που είχες στα σκαριά εδώ και καιρό.

Στα αρνητικά: Δεν σκέφτεσαι πολύ «out of the box» και αυτό σε κρατάει πίσω.

Αιγόκερως

Το τελευταίο διάστημα έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Τόσο πολύ που έχεις χάσει το μέτρο και τις ισορροπίες – όπως πολλά άλλα ζώδια. Κι αν συνεχίσεις έτσι θα χάσεις και ανθρώπους από τη ζωή σου. Δεν λέω καν για την ηρεμία σου. Πρέπει να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς – δεν είναι τα πάντα δουλειά.

Στα θετικά: Τα επαγγελματικά έχουν μπει σε μια ροή, μην ασχολείσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στα αρνητικά: Σου λείπει αυτή η ασφάλεια και σιγουριά στην προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος

Ήρθε η στιγμή να βάλεις τις αποφάσεις του τελευταίου χρόνου κάτω και να δεις ποιες από αυτές σου ταιριάζουν και ποιες ήταν λάθος. Και, όπως καταλαβαίνεις, τις λάθος ή τις διορθώνεις ή τις αλλάζεις. Μεταξύ μας δεν είναι κακό να έχεις κάνει λάθος – το πρόβλημα είναι να το ξέρεις και να μην αντιδράς.

Στα θετικά: Νιώθεις δικαιωμένος στα επαγγελματικά, καθώς όλες οι κινήσεις σου έχουν βγει.

Στα αρνητικά: Ήρθε αυτή η άβολη και δύσκολη στιγμή όπου θα πρέπει να κάνεις ΤΗΝ κουβέντα στη σχέση σου.

Ιχθύς

Θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά. Και καιρός ήταν. Απλά όλο αυτό πρέπει να γίνει με προσεκτικά και καλά μελετημένα βήματα. Όχι βιαστικές αποφάσεις γιατί μπορεί τα πράγματα να μην πάνε όπως τα φαντάζεσαι.

Στα θετικά: Ξεκινάει μια ωραία και ειλικρινής συζήτηση με τη σχέση σου.

Στα αρνητικά: Έχεις επικεντρωθεί πολύ στο οικονομικό κομμάτι, ξεχνόντας κάποιες αξίζεις που έχεις στη ζωή σου.