Σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι υποβλήθηκε ο Αλμπέρτο Μποτία, πριν  λίγες ημέρες. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο βρέθηκε.

Η ανάρτηση του νοσοκομείου για τον Αλμπέρτο Μποτία

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του ΙΑΣΩ στο Instagram, που δημοσιεύτηκε μια εικόνα του Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος φωτογραφήθηκε δίπλα από τον χειρουργό του και τα άτομα που ανέλαβαν τον ίδιο κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο.

View this post on Instagram

A post shared by Όμιλος ΙΑΣΩ (@omilosiaso)

Στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία ήταν και η σύντροφος του Ελένη Φουρέιρα, η οποία αυτές τις μέρες δεν έλειψε λεπτό από δίπλα του.

Ο πατέρας του παιδιού μου είναι βράχος

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελένη Φουρέιρα όταν ρωτήθηκε για το πόσο δύσκολο είναι να συνδυάζει τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις με το μεγάλωμα του γιου της. Σε αυτό απάντησε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο, ξεχνάς τον ύπνο. Είμαι πολύ τυχερή που έχω τη μαμά μου και έναν τόσο καλό μπαμπά, σύντροφο και πατέρα του παιδιού μου, που είναι εκεί βράχος».

Όσο για το ότι το παιδί της δεν λέει «μαμά» η τραγουδίστρια σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση: «Αρνείται, δεν ξέρω, αρνείται ρε παιδί μου. Η λέξη δεν βγαίνει από το στόμα του» και στην πορεία τόνισε ότι: «Δεν ξέρω αν μπορώ να το μεγαλώσω με τον ίδιο τρόπο, αλλά θα ήθελα να γίνω τόσο καλή μαμά όσο η δική μου μαμά».