Ο Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος του boyband One Direction, βρέθηκε νεκρός μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες σε ηλικία 31 ετών. Ο θάνατος του καλλιτέχνη έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο στην οδό Κόστα Ρίκα, σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας.

Ο Πέιν αντιμετώπιζε θέματα ψυχικής υγείας και προβλήματα που σχετίζονται με καταχρήσεις. Ο μουσικός είχε μιλήσει ανοιχτά για τα παραπάνω, ενώ είχε δοκιμάσει και την απεξάρτηση.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό, το 2023 πήγε σε κλινική αποτοξίνωσης και ήταν «καθαρός» για 100 ημέρες. «Το πάρτι τελείωσε για εμένα» δήλωνε, για την αποτοξίνωσή του, το καλοκαίρι που μας πέρασε.

YouTube video player

Όμως, κατά πως φαίνεται, το πάρτι δεν είχε ακόμη τελειώσει. Επικαλούμενες αξιωματούχους, οι κορυφαίες τοπικές εφημερίδες ανέφεραν ότι η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο στην καταπράσινη συνοικία Παλέρμο της πρωτεύουσας ανταποκρινόμενη σε μια κλήση έκτακτης ανάγκης που έκανε λόγο για «έναν επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ», σύμφωνα με το Reuters.

Τα ευρήματα στο δωμάτιου του ξενοδοχείου

Το μυστήριο όμως της πτώσης συνεχίζει να εξιχνιάζεται κι έτσι στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες του δωματίου στο οποίο διέμενε ο Πέιν στο εν λόγω ξενοδοχείο.

Σε αυτές διακρίνεται μία σπασμένη οθόνη τηλεόρασης και διάφορα αντικείμενα διασκορπισμένα στη σουίτα, όπως ένα δοχείο σαπουνιού, σπίρτα, υπολείμματα κεριών, αλουμινόχαρτο και μια ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Στο δωμάτιο βρέθηκαν επίσης ένα καμένο καπάκι κουτιού αναψυκτικού και ένας αναπτήρας, ενώ υπολείμματα κεριών βρέθηκαν και στην μπανιέρα.