Ήταν τον περασμένο Μάρτιο όταν ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Από τότε έχουν περάσει περίπου 8 μήνες και ο γνωστός τραγουδιστής συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΑΦ στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα στην εκπομπή «Το Πρωινό», τόνισε ότι αντιδρά σε ερεθίσματα και η κατάστασή του παραμένει σταθερή. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι συγκινείται όταν ακούει μαγνητοφωνημένη τη φωνή της κόρης του,

«Αρχίζει και συγκινείται, κλαίει, ειδικά αν είναι κάτι από το παιδί του. Αυτό το παρακολουθούν οι γιατροί, θα δούμε πως θα εξελιχθεί, αλλά είναι κάτι καλό. Θέλει ακόμη χρόνο. Κλαίει όταν του βάζουν τα τραγούδια του, όταν του βάζουν κάτι που έχουν μαγνητοφωνήσει από την κόρη του» είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις, είπε για τη Μαρινέλλα

Η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε και στην έξοδο της Μαρινέλλας από τη ΜΕΘ και τη μεταφορά της σε δωμάτιο. Ωστόσο, τόνισε ότι ακόμα και τώρα δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις στη μεγάλη ερμηνεύτρια πέρα από τους οικείους της, ώστε να αποφευχθούν οι λοιμώξεις αλλά και οι έντονες συγκινήσεις.

«Εξαρτάται από τον κάθε οργανισμό πότε θα ξεκινήσει η αποκατάσταση. Θα πρέπει να μείνει για μερικές ημέρες στον θάλαμο για να σταθεροποιηθεί», κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.