Στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη στη Θήβα θα γίνει ο γάμος του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα με την Γεωργία Πολυτάνου.

Στον γάμο θα παραστεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ προσκεκλημένοι είναι και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, μαζί με άλλα περίπου 300 άτομα.

Μεταξύ των καλεσμένων επίσης ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Κουμπάροι θα είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηνών.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στα βόρεια της Αθήνας και συγκεκριμένα σε κτήμα στις Αφίδνες.

Όπως είπε ο ίδιος ο δήμαρχος μιλώντας στο Mega, όλα είναι έτοιμα. Από το Σάββατο το πρωί θα μπούμε σε ψυχολογία γάμου. Όλα είναι τέλεια» και συνέχισε:  «Είναι ένα ευτυχισμένο γεγονός και θέλουμε να είναι όλοι εκεί. Τους έχουμε καλέσει όλους και τους συνυποψηφίους μου και τους βουλευτές».

Η Γεωργία Πολυτάνου γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής και ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).