Το«Eurasian Tour with AITO» ήταν μια δοκιμασία για τρία νέα κινέζικα μοντέλα της AITO, τα AITO 9, AITO 7 και AITO 5. Το ταξίδι ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης, πριν φτάσει στο Παρίσι για να συμμετάσχει στην 90ή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Στη συνέχεια, στις 14 Οκτωβρίου, η AITO παρουσίασε την κορυφαία γκάμα προϊόντων και τις προηγμένες τεχνολογίες της  με τίτλο «Η υψηλή νοημοσύνη επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια».

Το AITO 9 είναι ένα  SUV που αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας και  έχει πετύχει μέσα σε εννέα μήνες από το λανσάρισμά του περισσότερες από 140.000 πωλήσεις (και 100.000 παραδόσεις). Αυτή η επίδοση του χαρίζει την 3η θέση σε πωλήσεις μεταξύ των μοντέλων άνω των 60.000 ευρώ στην κινεζική αγορά πολυτελών μοντέλων.

Το AITO 7 είναι ένα ακόμη μεγάλο, άνετο SUV εκτεταμένης αυτονομίας. Κατά τη διάρκεια του «Eurasian Tour with AITO» εκτιμήθηκε ιδιαίτερα για τον χώρο και την άνεση που προσφέρει, διαθέτοντας μεταξύ άλλων καθίσματα «μηδενικής βαρύτητας» με λειτουργία μασάζ, τα οποία εξαφανίζουν την κόπωση του οδηγού και των επιβατών. Για την κατασκευή του έχει χρησιμοποιηθεί πρεσαριστό ατσάλι στρατιωτικών προδιαγραφών, ενώ διαθέτει 8 αερόσακους στον βασικό εξοπλισμό και θερμομόνωση 5 στρώσεων για τη μπαταρία, έτσι ώστε να προσφέρει απόλυτη ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες.

Το AITO 5 είναι ένα στιλάτο σπορ SUV μεσαίου μεγέθους,  προσφέρει εξαιρετική οδική συμπεριφορά. Με επιτάχυνση 0-100 km/h σε 5″, το AITO 5 προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις, και καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού στην Ανατολική Ευρώπη, όσοι το οδήγησαν έζησαν συναρπαστικές στιγμές πίσω από το τιμόνι του. Φυσικά, και αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ένα ολοκληρωμένο πακέτο συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, προσφέροντας αυξημένη άνεση και ασφάλεια.