Μεγάλη ένταση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με τη λήξη του ματς, άνθρωποι των δύο ομάδων έγιναν… μύλος με την κάμερα να πιάνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε έξαλλη κατάσταση.

Κατά την αποχώρηση των ανθρώπων των δύο ομάδων υπήρξε έντονος διάλογος ανάμεσα στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Περέιρα, ενώ στη συνέχεια υπήρξε ένταση και με τον CEO της Ένωσης, Γιώργο Κοσμά.

Κατά τους ανθρώπους της ΑΕΚ, η αντίδραση του προέκυψε απο την χαρακτηριστική κίνηση του Λουτσέσκου με το χέρι για… κλεψιά, υπονοώντας ότι προφανώς στέρησαν απο την ομάδα του, τη νίκη. Στο μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε συνέχεια στην ένταση στα αποδυτήρια. Με τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ να τα… λέει με τον Λαμέλα.

Νωρίτερα ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε ξεσπάει στην τηλεοπτική κάμερα: «The referee one more time here» είπε ύστερα από τη μονομαχία του Πήλιου με τον Ότο. Δηλαδή «ο διαιτητής ακόμα μια φορά εδώ».

Υπενθυμίζουμε ότι η αναμέτρηση των δύο Δικεφάλων για την 8η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Μπάμπα, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Πιέρο. Ένα αποτέλεσμα που κρατάει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου πλέον ισοβαθμεί με τον Άρη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης δεν έκανε δηλώσεις στο Flash Interview, με τον Παντελή Κωνσταντινίδη να εκπροσωπεί τον Δικέφαλο του Βορρά. Αντίθετα, ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε κανονικά στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

«Το παιχνίδι ήταν αυτό που φανταζόμασταν. Όχι ιδιαίτερα ποιοτικό, αλλά πολύ δυνατό με μονομαχίες. Οι παίκτες έδωσαν το 100% και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Σταθήκαμε καλά στο αμυντικό κομμάτι, όταν είχαμε τη μπάλα προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ήρθε το γκολ με τον Μπάμπα από στημένη φάση, θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε φάσεις που φτιάξαμε, αλλά δεν κάναμε καλή επιλογή στην τελική πάσα», ανέφερε ο Κωνσταντινίδης.