Στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς θα ανέβει μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, ο Γιώργος Περρής, φέρνοντας την πιο ωραία εποχή του χρόνου σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, νοσταλγία και λάμψη!  Ο γνωστός τραγουδιστής παρουσιάζει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, την παράσταση «The Most Wonderful Time Of The Year».

Ο Γιώργος Περρής φέρνει στο Παλλάς ένα πρόγραμμα γεμάτο χαρά και ανάταση για μικρούς και μεγάλους. Πρώτη ύλη γι’ αυτήν του την εμφάνιση είναι ο δίσκος «The Most Wonderful Time Of The Year!» που σκαρφάλωσε στις κορυφές των charts σε πάνω από 20 χώρες πέρσι και τον έφερε στα Billboards της Times Square στην Νέα Υόρκη, αλλά και τραγούδια από αγαπημένα μιούζικαλ, κλασικές ταινίες του Χόλιγουντ, γκόσπελ μελωδίες και εκπλήξεις από το προσωπικό του ρεπερτόριο.

Δίνοντας το έναυσμα για την εκκίνηση της γιορτινής περιόδου, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης προσκαλεί στην Αθήνα τις Puppini Sisters, ένα φωνητικό τρίο με ρετρό ήχο από την Αγγλία, γνωστές από τη συνεργασία τους στο «Jingle Bells» με τον Michael Bublé που έγινε viral διεθνώς αλλά και τις σόλο εμφανίσεις τους στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου. Μαζί θα ξεδιπλώσουν έναν μουσικό διάλογο με την αστερόσκονη του swing και της εποχής του art deco.

Στην παράσταση συμμετέχει και ο νεαρός βιολονίστας Ιωάννης Νίκολης σε δύο ντουέτα έκπληξη για φωνή και βιολί.